Fulgy face noi dezvăluiri-bombă din noaptea în care a fost ridicat de poliţie. De ce a intrat, de fapt, fiul Clejanilor în belele: Ei sunt vinovaţii!

Fulgy vine cu noi detalii cu privire la noaptea când a fost prins sub influența substanțelor halucinogene. Fiul Clejanilor a spus, recent, că toate necazurile din ultimele luni i se trag de la doi tineri care l-au ”turnat” la poliție.

13 aug. 2021, 10:33
Fulgy face noi dezvăluiri-bombă din noaptea în care a fost ridicat de poliţie. De ce a intrat, de fapt, fiul Clejanilor în belele: Ei sunt vinovaţii!

Fulgy face noi dezvăluiri-bombă din noaptea în care a fost ridicat de poliţie. Tânărul nu a dezvăluit identitatea tinerilor care ar fi informat poliția în legătură cu starea lui, însă a povestit că pe cei doi i-a luat de la studioul lui Alex Velea.

Fulgy face noi dezvăluiri-bombă din noaptea în care a fost ridicat de poliţie. De ce a intrat, de fapt, fiul Clejanilor în belele

”Nu dau în judecată pe nimeni, nu torn pe nimeni, pentru că eu sunt un om drept și sunt și gangster, dacă vreau eu. Țin cont de chestii de-alea, gen: nu sunt șobolan sau cârtiță cum au fost băieții ăia doi care erau cu mine în mașină. Sau turnător. Nu sunt turnător, în cel mai rău caz le dau un milion de euro la fiecare cu care m-am certat”, a povestit Fulgy într-un live pe contul lui de Youtube.

”În legătură cu ce s-a întâmplat sâmbătă pot să spun că trăiesc într-o țară coruptă. Eu, sâmbătă, m-am trezit, am mâncat, iar seara la opt am fost la Alex Velea, prietenul meu și al familiei noastre.

Am vrut să fac o piesă pentru cățelul meu, Cash. O să urmeze și o piesă cu Alex Velea și Viorica de la Clejani, tot de mine făcută. Am făcut un grătar apoi, cu toți băieții de la Golden Boy.

Nu pot să spun că m-a turnat nimeni sau că am fost turnat. De obicei în studiouri se fumează iarbă! Toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, numai pline de consumatori. Nu spun de nimeni nimic, nu spun că cineva m-a pus să mă droghez, totul a fost la simpla mea curiozitate.”, a mai spus acesta.

Fulgy a fost prins în seara de 29 mai sub influența substanețelor interzise, după ce, spun polițiștii, a fost oprit pentru un simplu control de rutină. După ce a fost testat cu aparatul DrugTest, a reieșit că acesta consumase cannabis. Polițiștii au spus că li s-a părut ciudat comprtamentul euforic al băiatului și că tocmai din acest motiv l-au testat anti-drog.

Însă, fiul Clejanilor nu crede că a fost vorba doar despre ”un control de rutină”. ”Mie nu mi se pare normal să te oprească 3-4 mașini de poliție la fel și abia al patrulea să-ți ceară testul de droguri”, a mai spus Fulgy.

Citeşte şi: Fulgy, jigniri la adresa lui Mădălin Voicu: „Terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală”. Reacţia politicianului