Fulgy, meditații filozofice și frica de închisoare: „Eu dacă intru la pușcărie, măcar o zi, mă spânzur”. Declarațiile șocante despre Gheorghe Dincă și Președintele României VIDEO

Fulgy a transmis pe rețelele de socializare că dacă ar merge la închisoare, s-ar sinucide. El a făcut câteva declarații surprinzătoare și despre Gheorghe Dincă și Președintele României.

23 iul. 2021, 23:34
Fulgy, meditații filozofice și frica de închisoare: „Eu dacă intru la pușcărie, măcar o zi, mă spânzur”. Declarațiile șocante despre Gheorghe Dincă și Președintele României VIDEO

Fulgy, fiul Clejanilor, a luat cu asalt Tik-Tok-ul și a postat două clipuri în care, deși face afirmații cel puțin bizare, pare în același timp mai sincer ca niciodată.

Tânărul începe cu o declarație șocantă despre Gheorghe Dincă, în care subliniază faptul că monstrul din Caracal nu a primit pedeapsa pe care o merita: „Oricum Gheorghe Dincă are țigări la Rahova, voi nu știți”, întreabă retoric și contemplativ fiul Clejanilor.

De asemenea, Fulgy recunoaște că suferă de depresie maniacală și este conștient de consecințele acestei afecțiuni, care l-ar putea face să se sinucidă în cazul în care ar intra la pușcărie.

„Oricum Gheorghe Dincă are țigări la Rahova, voi nu știți. Mă băgați pe mine la pușcărie, păi eu dacă intru la pușcărie, măcar o zi, mă spânzur, pentru că nu e locul meu acolo, nu că mă bate cineva, că mie mi se făcea injecții ca să nu bat lumea, nu se pune nimeni cu mania la un om, maniac, cu un maniac nu te pui, nu-și face față nici 15, 20 de inși, la manie.”

@ionut_manole🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣 #foryou #viral

♬ sunet original – Manole 🔥

Fulgy: „Doar o entitate mă poate speria”

Discursul lui Fulgerică despre așa-zisa „dreptate socială” continuă cu o lamentare filozofică asupra faptului că toți oamenii, mari sau mici, sunt egali în fața morții: „Dacă ma taie pe mine președintele tot sânge curge, suntem oameni”, conchide fiul Clejanilor.

Fulgy face o descriere asupra stărilor pe care le-a experimentat în timpul tratamentului primit la Obregia, care i-a oferit o viziune existențialistă asupra vieții.

„Pe mine nu mă mai sperie niciun om pentru că am trăit niște traume de la pastile alea, în care doar o entitate mă poate speria, nu un om care dacă mă tai pe mine, te tai pe tine, îl tai pe președinte, se taie președintele, ma taie pe mine președintele, tot sânge curge suntem oameni, așa că nu mă sperie un om, am văzut lucruri mai rele decât oamenii prin stări, prin conștiință, am rămas inconștient de la pastilele date de la Obregia de la domnul Dan Roșca, care m-a traumatizat, m-a legat de pat, am dormit 24 de ore p-acolo.”, a declarat Fulgy.

@ionut_manole🤣🤣🤣🤣 #foryou #viral

♬ sunet original – Manole 🔥


loading...