Fulgy l-a ameninţat pe atacatorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la puşcărie”

Fulgy a fost cel care a făcut primul publică lama cu care individul de pe trotinetă a încercat să o înjunghie pe sora lui, Margherita.

19 aug. 2022, 12:35
Fulgy l-a ameninţat pe atacatorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la puşcărie”
Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare

Fulgy e revoltat după ce sora lui, Margherita, a fost înjunghiată cu o lamă de un individ de pe trotinetă. Tânărul a reacționat dur la adresa atacatorului. Margherita a ajuns la spital în cursul zilei de joi, iar medicii i-au scos din bust o lamă pe care bărbatul i-a înfipt-o.
Fulgy a fost cel care a făcut primul publică lama cu care individul de pe trotinetă a încercat să o înjunghie pe sora lui. Lama a fost înfiptă în bustul Margheritei, fiind nevoită să meargă la spital pentru a o îndepărta. Viorica de la Clejani este șocată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că o altă fată a fost rănită de același individ.

Atacatorul Margheritei de la Clejani a fost prins. Care sunt capetele de acuzare care i se aduc bărbatului

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a fost înjunghiată pe stradă. Margherita se plimba pe stradă când un individ i-a înfipt o lamă în bust. Imaginile cu obiectul ascuțit au fost publicate de către Fulgy și Viorica de la Clejani, care au transmis și mesaje pe rețelele de socializare. Mai mult, fratele artistei a postat un mesaj amenințător la adresa atacatorului. „Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit’, a fost reacția lui Fulgy.

Trotinetistul care a înțepat mai multe femei în Capitală, printre care și Mergherita de la Clejani, a fost reținut

Bărbatul de 38 de ani, acuzat că înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce mergea cu tricicleta prin Capitală a fost reținut în timpul nopții de joi spre vineri, anunță Poliția Capitalei. Una dintre victime a fost Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani. Poliția Capitalei anunță că bărbatul de 38 de ani acuzat că înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce se plimba cu tricicleta prin București a fost reținut în noaptea de joi spre vineri.

Margherita de la Clejani, înjunghiată pe stradă. Este una dintre femeile agresate de bărbatul de pe trotinetă, în Bucureşti

Bărbatul a fost depistat în trafic, joi seara, în comuna Vidra, din județul Ilfov. Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3. Una dintre cele două victime a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Surse judiciare au declarat că este vorba de Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani.