Margherita de la Clejani, înjunghiată pe stradă. Este una dintre femeile agresate de bărbatul de pe trotinetă, în Bucureşti

Margherita de la Clejani este una dintre victimele care au anunţat miercuri că au fost atacate pe stradă în Bucureşti de către un bărbat aflat pe o trotinetă electrică. Suspectul este acum căutat de polițiști.

18 aug. 2022, 15:07

Margherita de la Clejani a trecut prin momente cumplite seara trecută. În timp ce se plimba pe stradă, cântăreața a fost înţepată în zona sânilor de către un bărbat, scrie fanatik.ro. Ea nu este singura victimă a atacatorului, acesta încercând să mai înjunghie o altă femeie, în aceeași zi.

Vă reamintim că două femei au reclamat miercuri că au fost agresate fizic de către un bărbat aflat pe o trotinetă electrică, în centrul Capitalei. Una dintre femei a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit unor surse, cea transportată la spital ar fi fost chiar Margherita. Aceasta a primit îngrijiri medicale la Spitalul Universitar din BUcureşti și nu a dorit să rămână internată.

Poliţiştii au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere şi îl caută acum pe suspect. Este vorba despre un bărbat cu o înălţime de aproximativ 165 cm şi în vârstă de circa 40 – 45 ani.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Citeşte şi: Copil de 10 ani, luat de valuri din Vama Veche şi dus în Bulgaria

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Necazurile se ţin lanţ de fiica Clejanilor. Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti, pentru accidentul produs în luna mai a anului 2020, atunci când a condus drogată şi a lovit o maşină. Margherita de la Clejani a fost condamnată de Curtea de Apel Bucureşti, pe 29 iunie 2022, iar judecătorii i-au înăsprit pedeapsa primită la instanţa de fond.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se arată în decizia instanţei. Mai exact, magistrații Curții de Apel din București i-au înăsprit sentința pe care o primisese anul trecut și împotriva căreia Parchetul a depus apel.

Condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti i-au schimbat sentința, majorând suma la 40.000 de lei.

Mai mult, deşi iniţial judecătorii i-au interzis să mai conducă timp de un an, acum instanţa i-a interzis să se mai urce la volan pentru o perioadă de trei ani.