Fulgy reacţionează după incidentul de pe aeroport. De ce a fost, de fapt, încătuşată Bia Khalifa: „Se întâmplă şi la case mai mari. O rezolv eu, staţi liniştiţi”

Fulgy și Bia Khalifa au fost ieri implicați într-un scandal uriaș la întoarcerea din vacanța petrecută la Milano. Tânăra a fost reţinută, bătută şi sechestrată, după cum ea însăşi mărturiseşte, de către un polițist de frontieră la scurt timp după aterizarea pe Aeroportul Otopeni.

11 feb. 2023, 15:29
Fulgy reacţionează după incidentul de pe aeroport. De ce a fost, de fapt, încătuşată Bia Khalifa: „Se întâmplă şi la case mai mari. O rezolv eu, staţi liniştiţi”

Se pare că vedeta OnlyFans ar fi avut un comportament neadecvat la adresa ofiţerilor de frontieră, acesta fiind motivul pentru care a fost reţinută. Poliţiştii i-au pus cătușele și i-au făcut proces verbal. Aceasta a fost reţinută pentru două ore şi amendată cu 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fulgy reacţionează după incidentul de pe aeroport. De ce a fost Bia Khalifa încătuşată

Fulgy a încercat să-şi salveze iubita şi apelat numărul de urgență 112, pentru a reclama faptul că partenera lui a fost luată de polițiști și bătută! Poliția Transporturi Aeriene (PTA) a verificat informația și a constatat faptul că apelul a fost nejustificat. Prin urmare, fiul Clejanilor s-a ales și el cu o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă!

Citeste si Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy. Adevărul a ieșit la iveală: ”Eu am fost înțelegătoare”

După incident, fiul Clejanilor a susţinut că iubita lui nu a fost agresivă, inducând ideea că poliţiştii ar fi reţinut-o în mod nejustificat.

Bia nu era agitată, veneam de la Milano. Eu nu stau să dau explicaţii la presă, o rezolv eu, staţi liniştiţi. E Bia bine, e cu mine, asta e, se mai întâmplă şi la case mai mari. Dar e ok”, a transmis Fulgy într-un clip scurt postat pe TikTok.

@mrmoft #foryou #fy #fulgy #moft #mrmoft ♬ sunet original – mrmoft

Bia Khalifa acuză poliţiştii că au agresat-o

Ulterior, Bia Khalifa a apărut pe internet cu fața tumefiată, acuzând faptul că a fost abuzată de poliţiştii de frontieră.

M-au târât într-o cameră, m-au tras, şi acolo m-au pipăit, m-au bătut, m-au aruncat pe o canapea. Am cerut apă, nu mi-au dat apă în tot timpul în care m-au bătut şi m-au aruncat pe jos. Am fost bătută, torturată, mi s-a luat telefonul, am fost privată de libertate şi atinsă.

Nu am făcut nimic, nu m-am agitat. Nu aţi fi vrut să fiţi în locul meu, să vreţi să vorbiţi cu familia. E toată familia mea disperată. Omul a sărit pe mine, m-a bătut, eram şocată, nu ştiam ce se întâmplă şi m-a încătuşat. Fulgy încă era la rând. Poliţistul m-a bătut între timp. Fulgy a reuşit să filmeze doar partea în care ei mă aruncau pe jos, mă ridicau. Eu ziceam doar Au pentru că îmi strângeau cătuşele alea din ce în ce mai tare„, a povestit Bia Khalifa pe TikTok.