Fulgy şi-a făcut iubită la Obregia. Scrie versuri de amor pentru o colegă de salon

Fulgy şi-a făcut iubită la Obregia. Tânărul este internat la spitalul de psihiatrie de mai bine de două săptămâni. Surprinzător, fiul Clejanilor a început să facă progrese şi să se simtă mult mai bine, impresionând chiar şi personalul spitalului prin comportamentul său.

22 iun. 2021, 09:25
Fulgy şi-a făcut iubită la Obregia. Scrie versuri de amor pentru o colegă de salon
Fulgy şi-a făcut iubită la Obregia

Fulgy şi-a făcut iubită la Obregia şi s-a apucat să scrie versuri pentru piese, după cum le-ar fi spus asistentelor. Acesta iese în fiecare zi în curte, doar cu un caiet şi creion şi îşi notează ideile. Nu doar personalul spitalului a fost impresionat de comportamentul său, ci şi o tânără, care se află pe altă secţie. Fulgy s-ar fi îndrăgostit, acesta fiind şi motivul pentru care se simte mai bine.

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Fulgy aruncă bomba: „Am vorbit la telefon cu el în urmă cu câteva zile. Mă gândesc că nu e nici arestat, nici în spital”

Fulgy şi-a făcut iubită la Obregia

Fulgy ar fi vedetă pe secția lui. El ar fi internat la secția de băieți, așa e la spitalul respectiv, iar lângă ar fi secția de fete. Într-o zi, când i-ar fi lăsat în curte, la aer – au o curte delimitată – Fulgy ar fi ieșit cu caietul în mână, ca să scrie versuri. Acolo, în liniște, se pare că are inspirație.

La un moment dat, ar fi vorbit cu o fată, prin gard – ea aflându-se în curtea de lângă – despre ceea ce scrie. I-ar fi făcut o poezie, i-ar fi scris niște versuri, și i le-ar fi oferit prin gard. Din greșeală, sau poate de emoție, și-ar fi scăpat caietul chiar în curtea fetelor, rugând-o pe aceasta să i-l dea. Tânăra s-ar fi emoționat când a văzut ce versuri i-a facut Fulgy”, susțin surse din spital, potrivit Ciao.ro.

Ioniță plăteşte peste 2000 de euro lunar ca să-și vindece fiul de droguri

Fulgy

se află internat la un centru de reabilitare din comuna Grădiștea, unde cazarea costă 2000 de euro pe lună și cuprinde servicii de terapie și psihiatrie. Se zvonea că fiul Clejanilor ar fi fost internat la Spitalul Obregia, după ce a fost săltat de Poliție, în urmă cu două săptămâni și dus la Secția 11.

Cel care a chemat autoritățile după Fulgy, a fost chiar tatăl său, Ioniță. Părinții au recurs la această măsură după ce Fulgy îl amenințase pe tatăl său și pe alte vedete, într-un video postat pe Youtube.

Fiul Clejanilor este internat într-un centru de reabiltare din comuna Grădiștea, județul Ilfov. Ioniță de la Clejani și-a vizitat fiul, marți, în jurul orei 18:00, la centru. Instituția aparține primăriei comunei Grădiștea și este adresat tinerilor care au avut probleme în societate din cauza drogurilor sau alcoolului, dar și a altor vicii, menționează Click.