Ce sume cheltuia Fulgy într-o noapte, în club. „Are bani cât să îi fie bine”

Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, a făcut dezvăluiri inedite din viața personală a fiului Clejanilor. Bărbatul a mărturisit care erau sumele pe care tânarul de 23 de ani le cheltuia într-o singură seară, în club.

14 iun. 2021, 14:06
Ce sume cheltuia Fulgy într-o noapte, în club. „Are bani cât să îi fie bine”

Ce sume cheltuia Fulgy într-o noapte, în club. Fulgy a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, după ce autoritățile l-au prins sub influența substanțelor interzise la volan. Situația a devenit cu atât mai controversată cu cât fiul Clejanilor a aruncat vina testului pozitiv la cannabis în cârca lui Alex Velea și a artiștilor de la Golden Boy Society, pe care i-a acuzat că el doar ar fi inhalat ce au consumat ei în studio.

Ce sume cheltuia Fulgy într-o noapte, în club

După scandalul de proporții creat, Fulgy a fost internat într-o clinică de psihiatrie pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Chiar și așa, noi detalii despre fiul Clejanilor au ieșit la iveală, prin prisma declarațiilor făcute de Samuel Costache la XNS.

Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă! Scandalurile din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor

Potrivit spuselor bodyguard-ului lui Fulgy, deși tânărul dispunea de sume mari de bani, nu făcea abuz și cheltuia pe seară 1.000 de euro, în funcție de localul în care se afla. Mai mult decât atât, tot Samuel Costache a ținut să menționeze că nu l-a văzut niciodată pe tânăr cu vreo domnișoară, însa mai erau momente când îi povestea acestuia că urmează să se întâlnească cu cineva. „Are bani cât să se întrețină și să fie bine. Nu arunca cu bani prin cluburi, nu-i plăcea. Cheltuia câte puțin, cam 1.000 de euro la masă, într-o seară, cam așa. Nu i-am cunoscut nicio iubită. Nu m-am băgat în viața lui amoroasă. Nu-mi spunea de aventurile lui. Mai vorbeam așa ca între bărbați, că mâine se vede cu alta și așa. Mai consuma alcool prin cluburi, ca orice. Nu bea așa mult, ca să uite de el. Și vin, și puțin whiskey. Mă plătea undeva la 150-200 de euro, depinde când avea nevoie de mine. În noaptea de Revelion când a cântat cu Marga mi-a dat 800 de lei, 800 de lei pe două ore”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, la Xtra Night Show