Fulgy și-a refăcut viața. Cum arată tânăra cu care se sărută în plină stradă

Fulgy și-a refăcut viața. Fiul Clejanilor și Bia Khalifa s-au întâlnit iar în fața instanței, după ce blondina a făcut acuzații grave și a cerut chiar și un ordin de protecție după amenințările pe care le-ar fi primit din partea tânărului.

16 mart. 2023, 14:38
Fulgy și-a refăcut viața. Cum arată tânăra cu care se sărută în plină stradă
Fulgy și-a refăcut viața

Fulgy și-a refăcut viața. După ce a ieșit din secția de poliție, le-a arătat jurnaliștilor aflați la fața locului că a scăpat de „brățara” pusă de autorități. După ce a dat câteva declarații cu privire la scandalul dintre el și Bia Khalifa, tânărul s-a urcat în mașina unei tinere.

Citește și: Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. Războiul declaraţiilor continuă: „Nu o urăsc, că n-am iubit-o. E prăjită, o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă”

Fulgy și-a refăcut viața

O domnișoară misterioasă a venit cu mașina la secția de poliție pentru a-l lua pe fiul Clejanilor. Imediat cum a intrat în bolid, Fulgy nu a stat prea mult pe gânduri și a sărutat-o pe tânără, iar apoi au plecat împreună, arată imaginile realizate de Spynews.ro.

Deși nu a avut parte de cea mai frumoasă experiență în dragoste alături de Bia Khalifa, Fulgy nu renunță și își caută jumătatea. Acesta a mărturisit că regretă că a cunoscut-o pe fosta lui iubită. Mulți erau de părere că fiul Clejanilor și-ar fi găsit, în urmă cu ceva vreme, adevărata fericire în brațele blondinei, însă relația dintre ei nu a durat prea mult și s-a ajuns la despărțire. Au apărut multe acuzații după ce au decis să se separare, iar astăzi au ajuns din nou împreună în fața polițiștilor.

Viorica de la Clejani a reacționat

Viorica de la Clejani a avut o primă reacție după ce Bia Khalifa și fiul său, Fulgy, au ajuns la poliție. „Nu știu cine e doamna și nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc. Am alte lucruri mai importante de făcut”, ar fi spus aceasta, potrivit Playtech.

Afirmațiile sunt cât se poate e ciudate, deoarece în urmă cu aproximativ o lună cei doi îndrăgostiți au participat la o petrecere unde a fost invitată și Viorica de la Clejani, iar cei trei s-au filmat împreună.