Fulgy şochează din nou şi vrea să părăsească ţara: „Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici”

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy a şocat din nou pe reţelele de socializare şi a postat un mesaj extrem de agresiv la adresa autorităților din România, anunţând în acelaşi timp că vrea să părăsească țara.

24 iul. 2021, 14:07
Fulgy şochează din nou şi vrea să părăsească ţara: „Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici”

Fulgy şi-a postat mesajul pe Instastory. „După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că își bagă p… în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți , suntem corupți, gropi în stradă și jeg de oameni. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici.

Citeşte şi Florin Salam, adversar înverşunat al vaccinării: „Nu vreau s-o mierlesc, aşa că nu mă vaccinez”. Ce spune manelistul de Fulgy, fiul Clejanilor

Dumnezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam,… pis.. fac altele! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară de kkt! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem multimilioari în euro de mulți ani de zile.

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Bucureștiul (capitala) e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România! P…-aș pe ea de sus, cu presiune!”, a scris Fulgy pe Instastory.

Citeşte şi Fulgy, meditații filozofice și frica de închisoare: „Eu dacă intru la pușcărie, măcar o zi, mă spânzur”. Declarațiile șocante despre Gheorghe Dincă și Președintele României VIDEO

Fulgy se află în arest la domiciliu după ce a atacat un reporter România TV. Fiul Clejanilor a fost reţinut pe 10 iulie pentru 24 de ore, pentru agresiune şi tâlhărie. În faţa anchetatorilor, Fulgy a spus că nu regretă fapta. Într-un acces de furie, fiul Clejanilor l-a lovit cu pumnul pe reporter. Mai mult, Fulgy i-a furat apoi telefonul reporterului și s-a filmat amenințându-l.


loading...