ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Funar, în costum popular: Am votat pentru un român preşedinte de ţară

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul independent Gheorghe Funar a votat la prima oră a acestei zile. La ieşirea de la vot, el a declarat că a votat pentru ca un român să fie preşedinte de ţară.  Acesta s-a prezentat la secţia de votare îmbrăcat în costum popular.

02 nov. 2014, 05:13
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Funar, în costum popular: Am votat pentru un român preşedinte de ţară

„Eu am votat pentru un român preşedinte de ţară, pentru un preşedinte ortodox, cu frică de Duemnezeu, care va reuşi să realizeze unirea tuturor românilor, pentru ca toţi românii să fie fericiţi. Vom asigura locuri de muncă pentru toţi românii, iar ţara va fi condusă de poporul român”, a declarat Gheorghe Funar.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ZIUA VOTULUI. Românii aleg astăzi preşedintele. Secţiile de votare s-au deschis

Gheorghe Funar era îmbrăcat în costum popular, având în piept o cocardă tricoloră şi a venit însoţit de patru tineri, îmbrăcaţi şi ei în costume populare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Când se anunţă primele EXIT POLL-uri

Funar candidează pentru a treia oară la preşedinţia României. La scrutinul prezidenţial de la sfârşitul acestei săptămâni, care reprezintă a şaptea rundă de alegeri pentru Preşedinţie după 1989, candidează actualul premier Victor Ponta, fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, foştii miniştri Elena Udrea, Monica Macovei şi Kelemen Hunor, fostul secretar de stat Mirel Mircea Amariţei, fostul şef al SIE Teodor Meleşcanu, foştii parlamentari William Brînză, Gheorghe Funar şi Szilagyi Zsolt, fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor, jurnalistul Dan Diaconescu şi preşedintele Partidului Alianţa Socialistă, Constantin Rotaru.