Anastasia and The Funky Twins: Cel mai trendy magazin pentru copii din Bucureşti

Anastasia and The Funky Twins, cel mai trendy magazin pentru copii din București, a organizat duminică, 2 noiembrie, la LOFT Lounge, un funky brunch care a culminat cu o prezentare de modă a unora dintre cele mai exclusiviste creații vestimentare pentru copii.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 14:19
Anastasia and The Funky Twins: Cel mai trendy magazin pentru copii din Bucureşti

Printre colecțiile exclusiviste care au stârnit admirația invitaților se numără Finger in the Nose, Talc, Yporque, MAA shoes, Maman & Moi, Galucci, Start Rite, Falke sau Nilai Paris, acestea impresionând prin materialele de cea mai bună calitate, prin designul modern și prin grija pentru detalii.

Brandurile Anastasia and The Funky Twins au folosit toate elementele de succes ale colecțiilor pentru adulți pentru ca liniile vestimentare pentru copii sa fie adaptate cu ingeniozitate personalității celor mici: toate stilurile, toate dimensiunile, toate gusturile!

La eveniment și-au făcut apariția numeroase vedete precum Andreea Esca, Amalia Năstase, Corina Bud, Marina Marinescu, Irina și Răzvan Fodor care, însotiți de copiii lor, s-au bucurat de experiența vestimentară Anastasia and The Funky Twins.

Anastasia and the Funky Twins este un concept store modern, dedicat in exclusivitate copiilor, ce își propune să-i ajute pe cei mici să își formeze bunul gust vestimentar, ajutându-i să înțeleagă calitatea și rafinamentul prin dezvoltarea creativității. Părinţii care îşi doresc ca cei mici să fie în pas cu moda şi să le completeze personalitatea cu un stil vestimentar adecvat vârstei lor, au posibilitatea de a veni cu copiii în cel mai trendy magazin din Bucureşti: Anastasia and The Funky Twins. Detalii pe: www.oggy.ro.