FURTUNA face ravagii. Cinci localităţi din Oltenia au rămas fără energie electrică

Patru linii electrice de medie tensiune şi 20 de posturi de transformare din zona Olteniei sunt afectate de instabilitatea atmosferică înregistrată pe parcursul zilei de luni, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al CEZ Distribuţie, Bogdan Dumitru.

28 iul. 2014, 15:58
FURTUNA face ravagii. Cinci localităţi din Oltenia au rămas fără energie electrică

Abonaţii din localităţile Calafat, Cetate, Hunia, Desa şi Segarcea sunt debranşaţi de la sistemul de distribuţie al energiei electrice din cauza avariilor produse de vântul puternic şi descărcările electrice.

Echipele de intervenţie se află pe teren şi desfăşoară activităţi de remediere a avariilor şi deranjamentelor înregistrate, a precizat purtătorul de cuvânt al CEZ Distribuţie, Bogdan Dumitru.

Citeşte şi COD GALBEN de vreme rea în următoarele ore. Vezi zonele vizate

În context, reprezentantul CEZ Distribuţie a mai arătat că în regiunea Oltenia mai sunt anunţate în unele gospodării ale populaţiei deranjamente individuale care urmează în cel mai scurt timp să fie rebranşate la reţea.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

„Pentru a face face faţă solicitărilor, am mobilizat echipe suplimentare de intervenţie de la prestatorii de servicii energetice din regiunea Oltenia şi continuăm să monitorizăm toate liniile electrice din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea”, a precizat reprezentantul CEZ Distribuţie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, noi avertizări cod portocaliu şi cod galben de furtuni, valabile în judeţele din sudul şi sud-estul ţării.

Citeşte şi Directorul ANM: Codul PORTOCALIU ar putea fi prelungit. Pot fi precipitaţii de 100 litri pe metrul pătrat

VEZI şi PROGNOZA METEO pe trei zile