Furtuna şi viteza au făcut prăpăd pe şosele: Doi morţi şi zece răniţi în trei judeţe VIDEO

Doi bărbaţi din Vaslui au murit, iar o tânără de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a izbit violent de un TIR.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 07:58
Furtuna şi viteza au făcut prăpăd pe şosele: Doi morţi şi zece răniţi în trei judeţe VIDEO

Din cauza vitezei şi a ploii torenţiale, un şofer de 28 de ani din Vaslui a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un TIR. Accidentul a avut loc pe Drumul European 581, în zona localităţii Roşieşti.

Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul de la volan şi unchiul său de 38 de ani au murit pe loc. Prietena şoferului, care se afla şi ea în maşină, a supraveţuit dar este în stare gravă. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe care au găsit trei victime, două dintre ele decedate şi una în comă profundă.

Un alt accident a avut loc în apropiere de oraşul Brad, Hunedoara. Doi copii şi patru adulţi au fost răniţi după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului. Victimele au fost transportate în condiţii de maximă siguranţă la spital după ce au fost scoase din maşină. Ele prezentau politraumatisme.

Un alt accident a avut loc în judeţul Braşov, unde un autoturism a intrat într-un microbuz, după ce şoferul primei maşini a pierdut controlul volanului.  În urma accidentului, o femeie şi cei doi copii ai săi de 2 şi 17 ani au ajuns la spital.