FURTUNĂ VIOLENTĂ la Moscova, soldată cu şase morţi şi zeci de răniţi VIDEO

Şase persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite luni, la Moscova, după o furtună violentă care sa iscat în capitala Rusiei. Rafaee puternice de vânt au cos din rădăcini sute de arbori, unii dintre aceştia căzând peste trecători.

RomaniaTV.net
29 mai 2017, 15:47

Autorităţile de la Moscova sunt în stare de alertă după furtuna care a ucis mai multe persoane.

Foto Twitter

„Rafalele de vânt violente din nord-estul, sud-vestul și estul Moscovei au provocat căderea unor arbori pe locuitori care se aflau în apropiere. Cinci persoane au murit la fața locului și un bărbat și-a pierdut viața într-o stație de autobuz”, a declarat agenției Interfax o purtătoare de cuvânt a filialei din Moscova a Comisiei de anchetă ruse, Iulia Ivanova.

 

#стихия#дождь#гроза#ветер#лето

A post shared by Soul_decoupage (@soul_decoupage) onMay 29, 2017 at 5:35am PDT

„Un uragan distrugător a doborât sute de arbori. Vom lua toate măsurile necesare”, a postat pe Twitter primarul Moscovei, Serghei Sobianin. Potrivit acestuia, peste 40 de persoane au fost rănite, iar viteza vântului a fost de aproape 22 de metri pe secundă. Presa locală a relatat despre opt morți și 70 de răniți în urma furtunii.

Vântul și ploaia au provocat și întârzieri pe aeroporturile din Moscova, iar trenul expres care face legătura cu aeroportul Vnukovo a încetat să mai circule după ce un copac a căzut pe calea ferată.

Foto: TASS