Fuziunea cu PDL provoacă IRITARE în PNL. Reacţia NERVOASĂ a unui fost deputat liberal pe Facebook

George  Şerban, membru al PNL şi fost deputat, a criticat pe contul personal de Facebook fuziunea dintre PNL şi PDL, într-un limbaj mai puţin obişnuit discursului public al politicienilor.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 07:42
Fuziunea cu PDL provoacă IRITARE în PNL. Reacţia NERVOASĂ a unui fost deputat liberal pe Facebook

Dupa ce mi-am revenit din m… luata de la PNL, prima in viata mea – o data, tot trebuia sa se intample! –, primul gand care mi-a trecut prin minte a fost ca daca, in 1999, cand am plecat din PD catre PNL, cu o mare bucurie in suflet, mi-ar fi spus cineva ca acel PNL se va dizolva in PD – P.D. nu fuzioneaza niciodata, PD dizolva! – i-as fi spus ca e idiot„, a scris George Şerban.

Blaga: O fuziune între PNL şi PDL, posibilă înainte de alegerile parlamentare

Liberalul continuă spunând că dacă cineva i-ar fi spus că PNL se va dizolva în braţele Robertei Anastase, i-ar fi spus că e „retard”.

„Iar daca imi aduc aminte cuvintele lui Petre Roman, la plecare, eu invocandu-i o lista de oameni care imi erau incompatibili, lista pe care, intre primii, se afla Frunzaverde si cineva mi-ar fi spus ca voi deveni coleg cu insusi Petre Roman si apoi cu Frunzaverde iar, in final, PNL se va dizolva in bratele Robertei Anastase, i-as fi spus ca e retardat. Le cer scuze acelor virtuali interlocutori! Si ma numar printre cei care stiu exact ca in politica … doar boul si oamenii onesti, cu convingeri si principii, sunt consecventi”, a spus fostul deputat.

George Şerban a fost până în mai 1999 membru PD, după care s-a înscris în PNL.