Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunţ în direct!

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au spus "Adio!", iar afaceristul a confirmat acest lucru la o emisiune de televiziune. Mai mult decât atât, a mărturisit că vrea să iasă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe afaceri.

07 sept. 2021, 09:25
Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunţ în direct!

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a mărturisit la Xtra Night Show că nu mai e într-o relație cu vedeta și că au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Mai mult de atât, fiul de milionar a mai făcut o dezvăluire și spune că pentru o perioadă și-ar dori să nu mai apară atât de mult în lumina reflectoarelor și mai degrabă să se poată concetra așa cum trebuie pe afacerile familiei, dar și pe cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a petrecut ultimele zile cu băieții săi, astfel că nu a mai stat de vorbă cu Bianca Drăgușanu pentru a pune la cale vreo împăcare. Acum o zi, i-a dus pe copii la Medgidia, acolo unde micuții stau cu mama lor.

Primele declarații ale presupusei amante a lui Gabi Bădălău, „mărul discordiei” în relația cu Bianca Drăgușanu

Anunţul lui Gabi Bădălău vine după ce acesta i-a făcut o propunere celebrului make-up artist Ema Uta cu privire la o vacanță în doi. Afaceristul i-a mărturisit vedetei că ar vrea să meargă cu ea într-o escapadă, însă răspunsul ei a fost categoric nu. Ema Uta a mărturisit că nu are nicio legătură cu fiul de milionar, însă într-adevăr a primit o astfel de ofertă, însă ea nu face parte din categoria aceea de femei care acceptă astfel de propuneri din partea bărbaților!


loading...