Gabi Bădălău, desfiinţat de o fostă amantă. „Eşti beţiv, drogat şi impotent!” VIDEO

Gabi Bădălău a fost făcut cu ou și oțet de o fostă amantă. Printre acuzațiile dure pe care femeia i le-a făcut se numără și faptul că afaceristul ar fi consuma substanțe interzise.

20 feb. 2021, 10:52
Gabi Bădălău, desfiinţat de o fostă amantă. „Eşti beţiv, drogat şi impotent!” VIDEO

Gabi Bădălău, desfiinţat de o fostă amantă. Tânăra a cărei identitate nu se cunoaște i-a fost amantă în urmă cu doi ani, iar când Claudia Pătrășcanu a aflat că s-au despărțit cu amenințări venite din partea fostului partener, aceasta a contactat-o și s-au susținut una pe cealaltă.

Gabi Bădălău, desfiinţat de o fostă amantă

Conversația purtată de fosta amantă cu Gabi Bădălău a fost citită de Dan Capatos în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars. „Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, sunt cuvintele pe care i le-a spus fosta amantă lui Gabi Bădălău, după ce și-a cerut scuze față de Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, mesaj-şoc către Alex Bodi. Cum a reacţionat Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău s-au căsătorit pe 14 februarie 2015, la un an de când și-au început povestea de dragoste. Tot în ziua cununiei civile, ei şi-au oficiat logodna în biserică şi l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta a avut loc în primăvara lui 2016. De mai bine de doi ani, cântăreața și afaceristul sunt în divorț și se luptă și pentru custodia celor doi copii.

Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Casă, maşină şi taxe plătite la o şcoală de lux