Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Casă, maşină şi taxe plătite la o şcoală de lux

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu par să revină la sentimente mai bune. Cântăreaţa a dezvăluit ce ofertă a primit recent de la fostul ei partener de viață.

18 feb. 2021, 17:08
Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Casă, maşină şi taxe plătite la o şcoală de lux

Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au sărbătorit recent, împreună, ziua de naștere a băiețelului lor, Nicolas. Cei doi au lăsat scandalul deoparte și păreau să revină la sentimente mai bune. Ulterior, însă, războiul dintre afacerist și artistă a luat amploare și cei doi și-au aruncat din nou vorbe grele.

Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu

Cântăreaţa a depus o plângere la Judecătoria Constanța împotriva fostului partener de viață, după ce acesta i-a adus acuzații extrem de grave. Pe de altă parte, Gabi Bădălău susține că vrea să facă pace și i-a făcut o ofertă artistei: s-a oferit să îi achiziționeze ei și celor doi băieți o casă în zona de Nord a Capitalei, o mașină și să achite plata taxelor școlare ale copiilor la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ, scrie Cancan.

Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălau a venit drogat la copii. „Aștept să se sesizeze autoritățile acestui stat!”

Claudia Pătrășcanu crede, însă, că este vorba doar despre o strategie. „Eu nu mai cred absolut nimic din ce spune Gabi. Nu este primul mesaj, sunt multe convorbi între avocați, promisiuni multe. Se răzgândea cu o zi înainte sau chiar cu o oră. Eu nu mai cred absolut nimic, a trecut deja atâta timp, noi ne-am prezentat în urmă cu 2 ani la mediere, nu s-a ținut cont de acest lucru. Am ajuns să mă gândesc doar la liniște și atât. Nu știu dacă Gabi v-a dat răspunsul meu la acest mesaj. Am să las în continuare autoritățile să se ocupe de acest lucru. Probabil copiii când vor crește… sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.â

Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău! ”Mi-a zis că plătește un om să mă arunce în râpă”