Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se pregătesc de nuntă. Părinții afaceristului nici nu vor să audă. „Îl vor dezmoșteni dacă se însoară cu ea”

Gabi Bădălău a divorțat de curând de Claudia Pătrășcanu, iar tot mai multe voci susțin că acesta ar vrea să ducă la un alt nivel povestea de dragoste cu Bianca Drăgușanu. Cei care se opun vehement sunt chiar părinții acestuia.

23 nov. 2022, 22:25
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se pregătesc de nuntă. Părinții afaceristului nici nu vor să audă. „Îl vor dezmoșteni dacă se însoară cu ea”

Gabi Bădălău a divorțat de curând de Claudia Pătrășcanu, iar tot mai multe voci susțin că acesta ar vresa să ducă la un alt nivel povestea de dragoste cu Bianca Drăgușanu. Gurile rele susțin că părinții lui Gabi ar face orice ca cei doi să nu mai fie împreună.

Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au auzit că fiul lor se pregătește de nuntă

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una cu suișuri și coborâșuri, înă acum cei doi se înțeleg foarte bine și din câte se pare vor să ducă relația la un alt nivel. Cei doi s-au cunoscut în 2021.

,,Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au îneput să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, ne-a povestit o prietenă comună de-ale celor două vedete pentru playtech.ro.

Citește și: Carmen Harra, dezvăluiri incendiare despre presupusa fiică a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: ”Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George”

Cu toate că în trecut, Bădălău se iubise cu Ramona, aceasta chiar s-a bucurat când a aflat că cei doi sunt împreună.

De curând, Gabi Bădălău a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu după ce mult timp s-au tot plimbat prin instanță. Surse din anturajul doi spuneau că unul dintre motivele pentru care se tot amâna divorțul ar fi fost faptul că părinții lui Gabi Bădălău nu ar fi vrut ca fiul lor să aibă o relație cu Bianca Drăgușanu sau cumva să o ducă la altar.

Cu toate astea, cei doi au planuri mari și urmează să plece într-o vacanță luxoasă, iar conform playtech.ro, nu este exclus ca Gabi să-i pună pe deget inelul de logodnă.

,,L-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, au povestit pentru Playtech o sursă din anturajul celor doi.

Citește și: FOTO: Ea e polițista exemplară din România care bagă spaima în infractori. Are brațele cât trunchiul de copac