Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Nu vreau circ!” VIDEO

Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor săi, și actuala sa iubită, Bianca Drăguşanu. Afaceristul a ţinuit să lămureacsă situația și să spulbere orice speculație.

19 oct. 2021, 12:00
Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Nu vreau circ!” VIDEO

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor săi, și actuala sa iubită, Bianca Drăguşanu. Afaceristul a ţinuit să lămureacsă situația și să spulbere orice speculație.

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a intervenit în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, unde a ținut în primul rând să-i mulțumească Claudiei Pătrășcanu pentru faptul că, în sfârșit, după doi ani a decis să aibă o relație frumoasă cu el de dragul copiilor pe care-i au împreună. „Din intervenția mea nu vreau sa fac un circ. Vreau sa-i mulțumesc Claudiei pentru ca după doi ani si ceva și a dat seama ca trebuie sa facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Nu Bianca ne-a despartit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu ma privește doar pe mine”, a spus Gabi Bădălău.

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!” VIDEO

Acesta a mai precizat că nimeni nu i-a luat vreodată telefonul din mână pentru a scrie un mesaj sub identitatea lui. Astfel, a infirmat presupunerea mamei copiilor lui care a spus în direct că Bianca Drăguşanu a jignit-o și i-a adus numeroase injurii de pe telefonul lui!