BOMBĂ în showbiz! Gabriel Bădălău s-a cuplat cu fosta soţie a unui fotbalist din naţionala României

Gabriel Bădălău s-a despărţit cu scandal de Claudia Pătrăşcanu, femeia cu care a fcut doi copii, iar acum ar avea o iubită. Aceasta ar fi Mădălina Enache, fosta soţie a fotbalistului Gabriel Enache.

21 ian. 2020, 13:39
BOMBĂ în showbiz! Gabriel Bădălău s-a cuplat cu fosta soţie a unui fotbalist din naţionala României

Gabriel Bădălău și Mădălina Enache sunt cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc, anunţă SpyNews. Bărbatul și-ar fi dus actuala iubită în vacanță, la Paris și Istanbul. Fosta soţie a lui Gabriel Enache s-ar lăuda la prieteni cu noua relație pe care o are cu Gabriel Bădălău.

Nora lui Bădălău a fost înşelată cu „Prinţesa”. Claudia Pătrăşcanu face dezvăluiri picante după divorţ

Mădălina Enache a fost părăsită de fotbalistul cu care are o fetiță, iar acum se luptă cu acesta în instanţă pentru pensia alimentară. Gabriel Enache, actualmente la Astra Giurgiu, a mai jucat la FCSB, în Rusia şi Serbia, dar şi pentru naţionala României. Fotbalistul și-a refăcut viața cu altă femeie și este tată din nou.

Claudia Pătrăşcanu, cuvinte dure la adresa soţului ei, Gabi Bădălău. Ce acuze îi aduce: „Îmi dă un salariu minim pe economie

Claudia Pătrășcanu a plecat din vila în care locuia cu soțul și copiii în urmă cu mai multe săptămâni.

Gabriel Enache, prins în offside cu amanta. Reacţia soţiei

„Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă […] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție” , a povestit la acea vreme Claudia Pătrăşcanu.