Gabi Bădălău, prima reacție despre noua relație a Claudiei Pătrășcanu: „Nu vreau”

Gabi Bădălău, prima reacție despre noua relație a Claudiei Pătrășcanu. Cântăreața a anunțat că trăiește o frumoasă de dragoste cu un bărbat misterios și vrea să se căsătorească a doua oară. Recent, și-a etalat inelul de logodnă, dând astfel de înțeles că a fost cerută în căsătorie.

06 iul. 2023, 08:28
Gabi Bădălău, prima reacție despre noua relație a Claudiei Pătrășcanu: „Nu vreau”
Gabi Bădălău, prima reacție despre noua relație a Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău, prima reacție despre noua relație a Claudiei Pătrășcanu. Cei doi au finalizat divorțul, cu mare scandal, iar acum omul de afaceri trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Drăgușanu.

Citește și: Decizie neaşteptată în cuplul Gabi Bădălău – Bianca Drăguşanu. Şi-a luat bagajele şi a plecat!

În acest timp, Claudia Pătrășcanu, mama celor doi băieți ai lui Gabi Bădălău, a fost destul de discretă cu viața ei personală. Însă, recent, artista a postat o imagine în care arată fanilor inelul superb pe care îl poartă, iar în dreptul fotografiei se află mesajul: „Da sau nu”.

Se pare că omul de afaceri nu are nimic împotrivă ca mama copiilor săi să-și refacă viața alături de un alt bărbat. Deși Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o perioadă în care au fost la cuțite, în prezent pare că situația s-a mai liniștit.  „Să fie sănătoasă! Nu vreau să comentez nimic!‘, a declarat Bădălău pentru Click.ro.

Gabi Bădălău, prima reacție despre noua relație a Claudiei Pătrășcanu

Claudiei Pătrășcanu a mărturisit, recent, că și-a dori să-și refacă viața, alături de un alt partener și că ar vrea să se recăsătorească. De asemenea, vedeta ar mai dori să facă un copil.

Ei vor un frățior, își doresc foarte mult, mai vor un bebeluș. Ei sunt atât de buni și doritori, au zis că ei vor să-l hrănească, să aibă grijă de el, mi-au zis că ei vor să mă căsătoresc și tot timpul cel mic mai face glumițe și zice că îmi pune un inel pe deget și mă căsătoresc.

Cred că așa mă văd ei, așa își doresc și le-am explicat că pentru orice întâmplare a vieții există un moment și să avem răbdare că poate se întâmplă sau nu, deocamdată nu e momentul, dar cine știe. Dacă am binecuvântarea lor putem să cântăm și ‘ia-ți mireasă ziua bună”, a zis Claudia Pătrășcanu.