Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre noul iubit. Vedeta a fost deja cerută în căsătorie: „Dumnezeu îţi dă mereu după suflet” FOTO

Claudia Pătrășcanu a trecut peste divorţul de Gabi Bădălău şi este gata să-şi refacă viaţă. Cântăreaţa a făcut publică prima imagine alături de noul bărbat din viața ei, carea cerut-o deja de soție.

03 iul. 2023, 16:31
Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre noul iubit. Vedeta a fost deja cerută în căsătorie: „Dumnezeu îţi dă mereu după suflet” FOTO
Claudia Pătrăşcanu

Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre noul iubit. Cântăreața trăiește din nou o frumoasă poveste de iubire, după o perioadă grea, plină de scandaluri, legate de divorţul de Gabi Bădălău. Artista a surprins pe toată lumea şi a publicat o fotografie în care apare mâna noului ei partener de viață.

„N-am să fac din viața mea privata și din viața mea cea nouă o poveste tabu. Vreau să-mi trăiesc viața in liniște și armonie, exact așa cum mi-am dorit mereu. N-am să permit nimănui să mi-o mai deranjeze și pentru tot ce primesc sau trăiesc îi mulțumesc doar lui Dumnezeu!”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru SpyNews.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu, în lacrimi pe Facebook. Ce a păţit soţia lui Mădălin Ionescu: „Doamne fereşte! Nu pot să-mi revin!”

Cântăreața susține că, de fiecare dată, Dumnezeu a fost alături de ea și i-a oferit tot ce a fost mai bun: „Dumnezeu îți da mereu după suflet, fapte și intenții. El nu uită niciodată! Trebuie doar să ai răbdare și credință, iar când te aștepți mai puțin sau nu te aștepți deloc, atunci se așterne și liniștea: înveți iar sa râzi, să vezi pe unde mergi, să privești înainte, să simți altfel, să iubești. Se numește renaștere, precum Pasărea Pheonix!”.

Citeşte şi: Vacanță de coșmar pentru Octavia Geamănu. Ce se întâmplă cu vedeta: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerări în ureche”

Claudia Pătrășcanu, carearedoi copii din căsnicia cu Gabi Bădălău, a mai spus că băieții ei au încurajat-o și i-au spus că trebuie să-și refacă viața, să se căsătorească din nou, dar i-au transmis că își doresc să mai aibă și un frățior. „Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.