Gabi Bădălău reacționează la acuzele fostei soții, privind incendierea casei: „Mama a stins acel foc. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o”

Gabi Bădălău reacționează la acuzele fostei soții, privind incendierea casei. Artista a lansat acuzații grave la adresa familiei fostului soț, cu care are doi copii. Aceasta a spus că fosta ei soacră ar fi incediat casa din Bolintin, cu nepoții înăuntru, chiar înainte de Crăciun

08 feb. 2024, 17:23
Gabi Bădălău reacționează la acuzele fostei soții, privind incendierea casei: „Mama a stins acel foc. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o”

Gabi Bădălău reacționează la acuzele fostei soții, pe care le-a catalogat drept „exagerări’ și a spus că a fost vorba despre un banal incident, care s-a rezolvat destul de repede. Afaceristul este stupefiat de atitudinea artistei și spune că „are o doză de ură și de răutate pe care nu a întâlnit-o”.

Citește și: Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea! Motivul halucinant pentru care a divorțat de Gabi Bădălău. ”Mâncam pâine cu untură”

Gabi Bădălău reacționează la acuzele fostei soții

Cu tot respectul pe care îl am pentru dânsa, mai ales că este sau în primul rând că este mama copiilor mei. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea. Referitor la al doilea subiect, de fapt am asta am și citit, că a dat foc casei sau ceva, nu am avut răbdare să citesc acel articol.

S-a întâmplat un episod, cred că era de sărbători, am avut pe masă lumânări într-un aranjament din ăsta de Crăciun, și deasupra aranjamentului erau niște hârtii sau ceva de genul ăsta, eu eram sus în casă. Într-adevăr, a luat foc puțin, cred că fiecăruia i s-a întâmplat în casă, ferească Dumnezeu.

S-a stins imediat, noi, mama și cine era la parter a stins acel foc, s-a terminat povestea și atât. Doar că, copiii, fiind mici, i-o fi povestit maică-sii exagerând. Ea, bineînțeles, a făcut o poveste gravă și dramatică de la acest subiect‘, a explicat afaceristul, la Antena Stars.