Gabi Bădălău, urmărit de detectivii plătiţi de Claudia Pătrășcanu. „Concluziile după 4 zile de investigație contrazic susținerile lui”

În plin proces de divorţ, Claudia Pătrășcanu a recunoscut că a angajat detectivi pentru a-l urmări şi investiga pe Gabi Bădălău.

17 mai 2022, 15:57
Gabi Bădălău, urmărit de detectivii plătiţi de Claudia Pătrășcanu. „Concluziile după 4 zile de investigație contrazic susținerile lui”

Cântăreaţa a şi dezvăluit ce ar fi aflat investigatorii despre comportamentul lui Gabi Bădălău după doar patru zile de cercetări, scrie Spynews. Claudia Pătrășcanu vrea să obţină mai multe dovezi împotriva afaceristului pentru a apoi să le poată prezenta în instanţă. Mai mult, ea a povestit că a fost sunată în miez de noapte de Gabi Bădălău, care nu mai știa dacă i-a adus pe cei doi băieți.

„Domnul Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze, așa cum a procedat de nenumărate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizând pe faptul că se uită repede faptele sale. De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decât să confirme conduita imorală în public, iar concluziile după 4 zile de investigație contrazic susținerile domnului Bădălău.

În toată această perioadă a fost surprins urcându-se și conducând după ce consumase alcool, iar în mașina domnului Bădălău se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a îmbiat să consume alcool în timp ce serveau masa. Comunicarea defectuoasă pe care pretinde că o are cu mine i se datorează pentru că avem păreri divergente despre ceea ce presupune responsabilitatea care-i revine unui părinte.

În schimb, știe să se afiseze în victima «răutăților» mele, susținând că încerc să-l decad din drepturile părintesti. Eu nu am încercat niciodată să fac acest lucru și nici nu am această abilitate”, a spus Claudia Pătrășcanu, conform sursei citate.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, prima reacţie după ce Gabi Bădălău a anunţat despărţirea. „Mi se pare amuzant”

De asemenea, ea a spus că mereu i-a permis lui Gabi Bădălău să își vadă copiii, chiar și să îi ia în diverse vacanțe în străinătate.

De cealaltă parte, Gabi Bădălău a afirmat că relația cu fosta parteneră nu este deloc una bună.

„E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decădea din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică, când am avut un eveniment în familie, a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni”, a spus Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”.

Citeşte şi: Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. Mesajul postat pe Instagram: „Ne vedem fiecare de planurile noastre, separaţi”


loading...
Partenerii noștri