Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrăşcanu. Devăluirile făcute de mama artistei: „Vine ca un milog, vrea să o pupe”

Mama Claudiei Pătrăşcanu a dezvăluit că Gabi Bădălău vrea să se împace cu fiica sa. Femeia spune că în urmă cu două săptămâni, fostul ginere ar fi implorat-o pe Claudia să îl ierte.

02 iul. 2021, 18:48
Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrăşcanu. Devăluirile făcute de mama artistei: „Vine ca un milog, vrea să o pupe”
Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrăşcanu. Devăluirile făcute de mama artistei: "Vine ca un milog, vrea să o pupe"

Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrăşcanu. Dezvăluirea a fost făcută chiar de mama artistei. Potrivit femeii, Gabi Bădălău ar fi mers în urmă cu două săptămâni la Constanţa ca să-şi vadă copiii şi atunci ar fi încercat să o sărute pe artistă. Mai mult, Gabi Bădălău ar fi implorat-o pe Claudia să-l ierte.

Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrăşcanu

Citeşte şi Bianca Drăguşanu a recunoscut ce simte faţă de Gabi Bădălău: „Prezentul este frumos, nu contează viitorul”

„Vine ca un milog, se roagă, vrea să o pupe, (n.r. pe Claudia Pătrășcanu) îi spune că vrea să o pupe, s-a întâmplat acum două săptămâni. După 10 minute începe să o înjure, începe să o facă în toate felurile”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu.

Referitor la relaţia dintre Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu, femeia spune că fostul său ginere i-a spus că Drăguşanu este doar o aventură.

„Gabi acum două săptămâni a venit după copii, vorbește cu noi, purtăm dialog, au fost niște discuții, mi-a zis dă-o dracu pe aia, o psihopată, o nebună, îmi fac treaba cu ea. (n.r Bianca Drăgușanu)”, a mai spus mama Claudiei Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Mama Claudiei a mai spus că cei doi băieți nu-și mai doresc să meargă în casa tatălui lor din cauaza scandalurilor la care au asistat de-a lungul timpului.

Reamintim că în urmă cu mai bine de o lună, au ieșit la iveală informații despre nunta pe care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău o pregătesc. Cei doi ar urma să facă o petrecere în România și una în Grecia, iar cheltuielile se ridică la 1 milion de euro. Până să devină soțul Biancăi, milionarul trebuie să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, femeia cu care are 2 copii.

Citeşte şi Claudia Pătraşcanu, noi acuze după ce Gabi Bădălău nu s-a dus să-şi viziteze copiii: „Este dureros, îl aşteptau”

Claudia Pătrășcanu, prima reacţie după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. A pus o singură condiţie

Claudia Pătrășcanu i-a transmis acestuia un mesaj dur lui Gabi Bădălău, după anunțul potrivit căruia acesta și-ar plănui nunta cu Bianca Drăgușanu. Artista spune că nu vrea să mai aibă nimic cu el și că își dorește doar să obțină divorțul cât mai repede.

„Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei țări de unde nimeni nu are nimic de învățat. Înainte să-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui să vină în fața instanței și să își asume tot, să-mi acorde divorțul, căci un om care își iubește viitoarea soție până în măduva oaselor vrea să termine rapid cu fosta, ci nu să o amenințe că o mai ține încă doi ani prin Instanțe. Circul în care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, să fie in siguranță, să fie sănătoși și protejați”, a declarat Claudia Pătrășcanu, conform VIVA!.