Gabi Balint e liber de contract. A plecat de la naţionala Moldovei

Antrenorul a refuzat să-şi prelungească înţelegerea scadentă la data de 31 decembrie 2011

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 14:53
Gabi Balint e liber de contract. A plecat de la naţionala Moldovei

Tehnicianul Gabi Balint nu şi-a prelungit contractul de selecţioner al naţionalei Rebublicii Moldova, a anunţat, luni, Federaţia Moldovenească de Fotbal, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

„Contractul dintre Federaţia Moldovenească de Fotbal şi antrenorul selecţionatei Moldovei, Gabi Balint, a luat sfârşit. S-a încercat negocierea unei prelungiri a contractului, dar din anumite motive nu s-a ajuns la un acord. FMF îi aduce sincere mulţumiri lui Gabi Balint pentru lucrul depus la echipa naţionala a Moldovei pe parcursul anilor 2010-2011 şi îi doreşte mult succes în viitor în cariera de antrenor. Numele noului selecţioner urmează să fie anunţat de către Comitetul Executiv al FMF”, se arată în comunicatul citat.

În vârstă de 48 de ani, Gavril Balint a fost instalat în funcţia de selecţioner al Republicii Moldova la 19 ianuarie 2010. În mandatul său, naţionala Moldovei a terminat pe locul 5, penultimul, cu nouă puncte (trei victorii şi şapte înfrângeri), preliminariile Euro-2012, într-o grupă din care au mai făcut parte reprezentativele Olandei, Suediei, Ungariei, Finlandei şi cea a statului San Marino.