DRAMA IMENSĂ a unui fotbalist de la STEAUA. „Tată, n-o mai BATE pe mama!”

Gabi Matei, unul dintre cei mai controversaţi fotbalişti transferaţi de Gigi Becali la Steaua, a trăit o dramă uriaşă în familie.

14 iul. 2015, 14:11
DRAMA IMENSĂ a unui fotbalist de la STEAUA. „Tată, n-o mai BATE pe mama!”

Gabi Matei părea că a dat lovitura când a ajuns la Steaua. Din păcate, viaţa extrasportivă şi accidentările l-au scos din circuit, iar lumea l-a acuzat dur. Fotbalistul ascundea însă şi o dramă de familie.

„S-a scris mult despre accidentările sale și despre viața extrasportivă ca principale cauze pentru care el nu a confirmat la Steaua. Puțină lume știe însă prin ce a trecut acest băiat. Tatăl lui o rupea cu bătaia pe mama lui”, sună mărturisirea șoc a surselor Fanatik.

„Au fost multe momente groaznice. Numai el știe de câte ori pleca în miez de noapte spre Curtea de Argeș, pentru a-și calma tatăl violent. Acesta a dat în patima alcoolului și i-a făcut soţiei viața un coșmar. Îl implora să nu o mai bată, mai ales că aceasta era și bolnavă”, continuă mărturisirea.

Gabi Matei a ajuns la Steaua în 2011, dar imediat a suferit o ruptură musculară, în urma căreia a stat două luni pe marginea terenului. Tot în 2011, a mai suferit un edem muscular și o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul piciorului drept (6 luni de pauză). În iunie 2012, suferea o leziune la meniscul aceluiași genunchi: trei luni de refacere. În noiembrie 2012, meniscul a cedat definitiv: ruptură și încă o jumătate de an pe tușă! Primăvara lui 2013: operație de înlocuire a ligamentului și alte 6 luni în afara terenului.

Nici pe plan extrasportiv Gabi Matei nu a avut mai mult noroc. Ajuns în București, a fost rapid acaparat de viața de noapte a Capitalei. S-a combinat cu Mădălina Pamfile, iar relația lor a ținut prima pagină a ziarelor de scandal după ce fotbalistul a tăiat-o pe mâini cu cuţitul! A urmat celebra beţie alături de Stefan Nikolic, când a pierdut 25% din salariu. În fine, în 2013, prietena sa a sunat la 112, speriată că stelistul ar fi putut să încerce să se sinucidă!