Gabi Popescu, audiat la DIICOT. A stat PATRU ORE în faţa PROCURORILOR

Gabi Popescu, fostul fotbalist al echipei naţionale, a fost audiat, luni, de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism București (DIICOT).

13 feb. 2017, 12:54
Gabi Popescu, audiat la DIICOT. A stat PATRU ORE în faţa PROCURORILOR

Gabi Popescu a fost chemat și audiat ca martor într-un dosar care n-are nicio legătură cu fotbalul, ci cu o societate comercială la care acesta a fost acționar, firma fiind în acest moment în insolvență, scrie GSP.

„Gabi Popescu s-a prezentat în această dimineață la sediul DIICOT și a fost audiat de către procurori. L-au ținut patru ore și a dat declarații în cazul unei societăți comerciale la care acționar este și statul român prin AVAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului)”, au dezvăluit sursele GSP.

„Este vorba de firma de construcții CONBAN SA, care a intrat în insolvență, iar audierile au avut loc pentru această societate. A fost depusă o plângere de unul dintre acționari împotriva judecătorului care a decis intrarea în insolvență a firmei respective! Societatea avea patru acționari printre care și Gabi Popescu, fostul internațional”, a mai spus sursa GSP.

Judecătorul care a decis ca societatea la care Gabi Popescu era acționar să intre insolvență este Mircea Moldovan, condamnat la 22 de ani de închisoare. Mircea Moldovan este cel care a deschis în mod ilegal și insolvenţa clubului de fotbal Oţelul Galaţi, în contextul în care societatea se afla pe profit, iar apoi nu a mai lăsat dosarul la arhiva instanţei, de teamă să nu afle presa despre această situaţie, susţin procurorii anticorupţie.