Gabi Tamaş, chemat în ring de Cătălin Moroşanu. Ce poreclă a primit căpitanul lui „U” Cluj

Cătălin Moroșanu pune la punct ultimele detalii ale galei Dynamite Fighting Show 9 - Ziua Revanșei, organizată la Cluj-Napoca şi care consemneaza și revenirea lui Andrei Stoica. "Moartea din Carpați" s-a întâlnit la Cluj Arena cu căpitanul "Șepcilor Roșii", Gabi Tamaş, și i-a făcut o propunere șoc!

02 dec. 2020, 11:11
Gabi Tamaş, chemat în ring de Cătălin Moroşanu. Ce poreclă a primit căpitanul lui „U” Cluj

Gabi Tamaş, chemat în ring de Cătălin Moroşanu.

„Ți-am adus perechea asta de mănuși, să fie primul pas spre o viitoare carieră în ring. Am înțeles că ai deja câteva KO-uri la activ și cred că poți face o carieră și în sportul de contact. Poate vreun celebrity fight”, i-a transmis Cătălin Moroșanu, mai în glumă, mai în serios, lui Gabi Tamaș, conform paginii oficiale de Facebook a DFS.

Gabi Tamaş, avertisment pentru Cătălin Moroşanu

„Îi fac KO doar în teren, nu în afara lui. Acum e cam târziu să mă apuc, dar sunt fan, urmăresc și chiar am făcut BJJ o perioadă”, a fost replica fundașului cu 67 de selecții la echipa națională.

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri: „Îmi murise soţia şi trebuia să plâng. Mă chinuiam, dar nu reuşeam”

Gabi Tamaş i-a dăruit la rândul său un tricou al lui „U” Cluj cu numele lui Cătălin Moroșanu. „Facem schimb de sporturi dacă tot e așa”, i-a spus Tamaș lui Moroșanu.

„În apărare cred că m-aș descurca. Mai trece doar mingea, nu și omul”, a venit imediat replica în glumă a promotorului de la Dynamite Fighting Show.

Gala Dynamite Fighting Show 9 este programată pentru vineri, iar în main event va lupta Andrei Stoica într-un duel revanșă cu Pavel Voronin. Florin “Rambo” Lambagiu, Bogdan Năstase, Tănculețul Ionuț Iancu sau Daniel Corbeanu nu vor lipsi de pe cardul evenimentului care închide anul în sportul de contact românesc.

Recent, sportivul şi fostul concurent de la diferite reality-show-uri s-a făcut actor. Cătălin Moroşanu a fost distribuit în serialul „6ase”, care a debutat pe 19 octombrie pe YouTube. Acesta atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generației tinere, importantă prieteniei, a unui colectiv unit și puterea unui sistem educațional centrat pe nevoile copiilor. În serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeții, după ce au fost răpiți de o agenție secretă. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reușesc să treacă de orice obstacole prin super puterea prieteniei.