Gabi Tamaş, SCENE INCREDIBILE în Israel: a căzut în faţa poliţiştilor! Reacţia oficială a clubului Hapoel Haifa

Gabi Tamaș, 35 de ani, a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în spatele gratiilor după ce a fost prins băut la volan în Israel. Miercuri, fotbalistul de la Hapoel Haifa își va afla pedeapsa după ce a fost surprins de polițiști gonind băut la volan cu 205 km/h.

27 mart. 2019, 08:15
Gabi Tamaş, SCENE INCREDIBILE în Israel: a căzut în faţa poliţiştilor! Reacţia oficială a clubului Hapoel Haifa

Gabi Tamaș își va afla pedeapsa, miercuri, când va fi față în față cu judecătorii din Petah Tikva.

GSP scrie că fotbalistul ar putea avea probleme mult mai grave, polițiștii depistând o altă neregulă în momentul în care l-au oprit: românul nu deținea poliță de asigurare la mașină, infracțiune gravă în Israel, pentru care riscă o altă amendă usturătoare.

La scurt timp după ce a fost oprit, polițiștii deplasați la fața locului i-au solicitat lui Gabi Tamaș să coboare din mașină în momentul în care și-au dat seama că fotbalistul se află sub influența băuturilor alcoolice. Agenții l-au rugat pe Gabi Tamaș să încerce să meargă drept preț de câțiva metri, însă acesta nu s-a putut ține pe picioare și a căzut din picioare!

Gabi Tamaş, ARESTAT în Israel. A fost prins BEAT la volan, cu 205 km la oră! UPDATE

Hapoel Haifa a reacţionat la câteva ore de la evenimentul cu Gabi Tamaş. Clubul israelian a emis un comunicat oficial în care precizează că incidentul este unul regretabil şi, în funcţie de rezultatele investigaţiilor derulate de poliţie, va lua măsurile care se cuvin.

„Este vinovat şi cazul este unul serios, analizăm situaţia. El nu trebuia să fie în spatele volanului, trebuie să-i verificăm pe toţi cei care au fost la petrecere, comportamentul lor este şi el unul în neregulă”, este poziţia lui Hapoel Haifa.