Gabi Tamaş, primul SCANDAL la STEAUA

Gabi Tamaş a semnat pentru doi ani şi jumătate cu Steaua, iar primul scandal a şi apărut.

20 ian. 2015, 08:42
Gabi Tamaş, primul SCANDAL la STEAUA

Mihai Stoica nu este de acord cu transferul lui Gabi Tamaş, mai ales că Gigi Becali nu i-a cerut sfatul atunci cînd s-a decis demararea tratativelor pentru achiziţionarea fundaşului român. Meme nu uită nici că, în 2010, Peluza Nord s-a opus şi a reuşit să îl convingă pe patron să nu îl mai transfere pe Vasile Maftei, pe motiv că este rapidist!

„Nu mă aşteptam la aşa ceva. Aţi făcut o mare prostie. Tamaş va fi o bombă cu ceas în vestiar. O să vedeţi voi că am dreptate. Nu ştiu cine i l-a propus sau cine i l-a băgat pe gât lui Gigi Becali, dar e o mare greşeală”, a fost mesajul lui Mihai Stoica de după gratii, scrie Fanatik.

Meme a luat legătura cu unul dintre liderii din Peluza Nord: „Băi, frate, ce faceţi? Vreţi să vină ăla la noi? O să vedeţi că o să îl ardă şi pe Gâlcă, dacă vine cu capsa pusă la antrenament. Când eu am vrut să îl aduc pe Maftei, aţi sărit ca şi arşi şi aţi făcut scandal! Aţi spus că ăla e rapidist şi că nu mai ştiu ce v-a făcut la meciuri, dar Tamaş asta nu a scandat contra Stelei niciodată? Unde vă e orgoliul?”.