Găbiţă de la Buzău, bătut crunt de patronul clubului unde susţinuse o cântare

Găbiță de la Buzău, au interpret de manele şi apropiat al lui Florin Salam și Nicolae Guță, a ajuns la spital după ce a fost lovit, umilit și jefuit după o cântare, de patronul unui club. Cântărețul susține că individul i-a furat toți banii și  şi telefonul. Acesta a ajuns la spital și va fi supus unor intervenții chirurgicale după ce s-a ales cu o ruptură de calcaneu și câteva coaste fisurate.

RomaniaTV.net
04 dec. 2018, 08:14
Găbiţă de la Buzău, bătut crunt de patronul clubului unde susţinuse o cântare

Cântăreţul de muzică de petrecere a fost bătut crunt după concert şi operat apoi de urgenţă. Ca să scape cu viaţă, a fugit dezbrăcat complet la -12 grade, plin de sânge.

Bătaia a avut loc în noapte de Sfântul Andrei într-un club din localitatea Tăbărăști, din apropierea Buzăului. Gabriel Marian Moise, un apropiat al lui Florin Salam şi Nicolae Guţă, susține că incidentul a avut loc dimineața după ce petrecerea s-a terminat. Când a vrut să-și strângă instrumentele, patronul localului s-a năpustit asupra sa și a colegilor săi. Manelistul ar fi refuzat să cânte în acelaşi club cu câteva săptămâni în urma.

„Le-a spus la bodyguarzi sa opreasca camerele. Cânăreţul spune că a trăit clipe de coșmar după ce a fost amenințat cu un cuțit. Omu asta-i un psihopat. Am 50 de kile imbracat. Am trait cosmarul vieții mele. Nu stiu cum am putut sa scap”.

Manelistul a rămas fără telefon, dar și fără bani. În jur de vreo 3.000 de lei banii mei, iar o parte i-a luat de la formaţie.

Într-un moment de neatenție al bodyguarzilor, a reușit să fugă. Dezbrăcat și plin de sânge a scăpat cu viață după ce a intrat în gospodăria unor localnici. Cântăreţul a ajuns în cele din urmă la Spitalul Universitar din Capitală. El a fost deja operat iar polițiștii investighează acest caz.