Gabriel Cotabiţă, surprins alături de o femeie la ore târzii din noapte pe străzi FOTO

Gabriel Cotabiță se pregătește intens de concertul pe care îl va susține în cadrul galei de peste două săptămâni. Cu toate acestea, artistul nu are de gând să își neglijeze sănătatea nicio secundă, chiar dacă asta înseamnă să se plimbe prin oraș la ore târzii.

17 oct. 2015, 09:37

Paparazzii l-au surprins, într-una dintre serile trecute, la o oră la care alții se schimbau în pijamale și se așezau, comod, în pat cu ochii lipiți de televizor, pe Gabi Cotabiță, scrie spynews.ro. Însoțit de o femeie, artistul a fost surprins chiar în momentul în care ieșea dintr-o clinică celebră pentru tratamentele de recuperare medicală extrem de avansate pe care le face.

Citeşte şi Cum PROFITĂ de drama prin care a trecut: „Trebuie să mori şi să reînvii”

Coborând cu agilitate scările, Gabi Cotabiță pare să dovedească, pe zi ce trece, că este din ce în ce mai sprinten și că se simte din ce în ce mai bine.

Îmbrăcat într-o geacă de piele și însoțit de o amică de-a lui, artistul a coborât treptele clinicii și, evident grăbit, s-a îndreptat într-un pas alert către mașina femeii. Cei doi, discutând continuu, s-au întreptat spre Piața Romană, zona în care locuiește artistul, loc în care, după ce au ajuns, au mai stat câteva minute bune de vorbă în mașină.

Apoi, luându-și geanta în mână, Gabi a ieșit din mașină și s-a îndreptat spre scara în care locuiește pentru a se odihni după o zi plină, încheiată cu vizita la clinica medicală la care face recuperare.