Gabriel Cotabiţă, aniversare cu energii extrasenzoriale VIDEO

Gabriel Cotabiţă, aniversare inedită. Artistul împlineşte vineri 58 de ani şi în exclusivitate, pentru România TV, a mărturisit că a decis să pornească într-o călătorie care să-i încarce matricea primară. El primeşte sfaturi pe teme extrasenzoriale şi vrea să se încarce cu energie pozitivă.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 12:44
Gabriel Cotabiţă, aniversare cu energii extrasenzoriale VIDEO

Gabriel Cotabiţă vrea să urmeze o veche tradiţie japoneză, ritualul de naştere. El a plecat într-o călătorie în zona Craiovei, în locurile natale.

„Am să fac o călătorie rituală la locurile în care m-am născut şi mi-am petrecut copilăria, etapizat, cu biserica în care am fost botezat, cu casa în care am fost adus, cu locul în care am fost la prima şcoală. Fac asta ca să-mi reîncarc matricea primară. Aşa se spune, şi-ţi regăseşti energii pe care altfel nu ai cum să le găseşti”, a spus Cotabiţă pentru România TV.

Citeşte şi FIERBINTE ca o zi de vară. Fata unui cunoscut cântăreţ a făcut FURORI pe plajă, în vacanţă GALERIE FOTO

Artistul a plecat singur, pentru că, spune el, am fost singuri când ne-am născut. El a mărturisit că ideea i-a venit de la câţiva prieteni. „Ştii cum e, întotdeauna lucrurile de acest gen vin din exterior, din altă parte, de la oameni de la care poate nici nu te aştepţi să vină, de data asta sunt persoane în jurul meu care mă sfătuiesc, vorbesc de planurile extrasenzoriale, pe planurile superioare”, a completat cântăreţul.

Gabriel Cotabiţă spune că experienţa nu va dura mult, dar îi dă posibilitatea să-şi amintească de lucrurile prin care a trecut şi să găsească energia locului natal.