Gabriel Cotabiţă: „Doctorii le-au spus alor mei că o să fiu ca o legumă”

Gabriel Cotabiţă a impresionat o ţară întreagă cu povestea lui. După ce medicii i-au dat şanse minime de supravieţure după ce a suferit un stop cardio-respirator, cântăreţul şi-a revenit spectaculos şi se simte mai bine ca oricând. Asta după ce aproximativ 3 săptămâni a stat în comă.

25 ian. 2016, 12:05
Gabriel Cotabiţă: „Doctorii le-au spus alor mei că o să fiu ca o legumă”

Gabriel Cotabiţă a dat noi detalii despre experienţa cumplită prin care a trecut, dar și despre ceea ce medicii le spuneau fetelor sale despre starea în care se afla. După ce a uimit pe toată lumea și a reușit să-și revină miraculos, Cotabiță își amintește ce i-a povestit familia despre perioada grea. “În primul rând i-am mulţumit lui Dumnezeu că el a reuşit să mă întoarcă şi apoi oamenilor din spitale, dar şi oamenilor care au stat lângă mine, nu am cuvinte să le munţumesc. Câtă lume a fost pe lângă mine şi m-a ajutat să trec peste aceste momente înspăimântătoare pentru ei, dar nu pentru mine că eram într-o stare de inconştienţă.  Eu nici o secundă nu am întrebat ce şanse o să am. Doctorii le-au spus alor mei că o să fiu ca o legumă.

Mama mi-a povestit de curând că niciun doctor nu îmi dădea vreo şansă că nu mă poate naşte. A fost o noapte de coşmar. Mama a zis: “Copilul meu va trăi şi va fi bine”. Şi m-a scos cu forcepsul. Valoarea mea, din punctul ei de vedere, a crescut enorm. Am avut micile mele excursii. Nu m-am întâlnit cu nimeni dincolo. Eu vreau să uit acea întâmplare. Cred că a fost o lecție pe care trebuia să o învăț”, a spus Gabriel Cotabilţă, la Antena Stars.