Gabriel Cotabiţă, PRIMA DECLARAŢIE după ce şi-a revenit din comă. Ce spune despre starea sa VIDEO

După ce a depăşit cu bine gravele probleme medicale din ultimele luni şi a demonstrat că nimic nu e imposibil, Gabriel Cotabiţa apare pentru prima data in fata jurnalistilor. Intrebat cum se simte, artistul a raspuns printr-o intrebare sugestiva.

03 aug. 2015, 12:39
Gabriel Cotabiţă, PRIMA DECLARAŢIE după ce şi-a revenit din comă. Ce spune despre starea sa VIDEO

Revenirea lui Gabriel Cotabita este considerata o minune, mai ales ca artistul nu a ramas cu sechele. Desi este foarte slabit, cantaretul merge normal, vorbeste coerent si nu are vreun un defect in privire, mobilitate, ori gandire.

Externat de mai bine de doua saptamani, Gabriel Cotabita incearca sa duca o viata normala, iar intre timp a intrat chiar si in studioul de inregistrari.

Totusi, pentru a se asigura ca totul este in ordine, artistul merge saptamanal la control. Asa s-a intamplat si in cursul zilei de luni, cand Cotabita, insotit de fiica sa, s-a deplasat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde cei au zabovit aproximativ 20 de minute. Solistul a iesit cu zambetul pe buze, semn ca vestile primite de la medic au fost extrem de bune.

Intrebat cum se simte, Cotabita a raspuns, potrivit cancan.ro, cu zambetul pe buze: „Nu se vede?”, dorind sa transmita faptul ca starea lui este din ce in ce mai buna.

Citeşte şi Monica Anghel, declaraţie surprinzătoare despre Gabriel Cotabiţă. Vezi ce spune despre revenirea pe scenă

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti. Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.