Gabriel Cotabiţă, filmat într-un restaurant de lux din Capitală. Vezi în ce stare a ajuns îndrăgitul artist

Gabriel Cotabiţă se simte din ce în ce mai bine. Dovadă stau imaginile surprinse de paparazii la un restaurant din Capitală, unde îndrăgitul artist a luat masa împreună cu mama şi cele trei fiice ale sale.

06 aug. 2015, 07:09

Gabriel Cotabita si-a revenit miraculos dupa ce a suferit un stop cardiac si a fost, timp de o luna, in coma. Acum, artistul se simte din ce in ce mai bine. Marti seara, acesta a mers impreuna cu familia sa la un restaurant de lux din Bucuresti.

Potrivit cancan.ro, cei 5 au stat aproape două ore la masă, timp în care cu toţii au râs şi s-au simţit bine. La plecarea spre casă, toată lumea s-a urcat în maşina cântăreţului, iar şofer a fost una dintre fete. În faţa blocului, Cotabiţă şi mama lui au fost ajutaţi să coboare de maşină, după care cântăreţul şi-a îmbrăţişat fiicele şi a intrat în bloc împreună cu mama sa.

Zilele trecute, Gabriel Cotabiţă s-a întâlnit din nou cu medicii care i-au salvat viaţa. Artistul a mers la Spitalul Floreasca din Capitală unde a fost supus unui control amănunţit. Revenirea lui Gabriel Cotabita este considerata o minune, mai ales ca artistul nu a ramas cu sechele.

Desi este foarte slabit, cantaretul merge normal, vorbeste coerent si nu are vreun un defect in privire, mobilitate, ori gandire.

Externat de mai bine de doua saptamani, Gabriel Cotabita incearca sa duca o viata normala, iar intre timp a intrat chiar si in studioul de inregistrari. Totusi, pentru a se asigura ca totul este in ordine, artistul merge saptamanal la control.

Citeşte şi Monica Anghel, declaraţie surprinzătoare despre Gabriel Cotabiţă. Vezi ce spune despre revenirea pe scenă

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti. Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.