Gabriel Cotabiță, infectat cu COVID. Artistul este internat în spital

Cântărețul Gabriel Cotabiță este internat în spital, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Artistul, în vârstă de 65 de ani, se află în grupa de risc în ceea ce privește infecția cu coronavirus.

05 ian. 2021, 18:43
Gabriel Cotabiță, infectat cu COVID. Artistul este internat în spital

Gabriel Cotabiță se află internat în spital, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Cântărețul nu a făcut o formă gravă, însă necesită monitorizare, având mai multe probleme de sănătate.

Citește și: Dana Budeanu, în direct la TV: „Covid e o boală strict pentru săraci!”. Mesaj scandalos transmis lui Raed Arafat

Artistul se află în grupa de risc în fața infecției cu noul coronavirus, având 65 de ani dar și din cauza stopului cardio-respirator suferit în 2015

”Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte’, a declarat tânăra, pentru Antena Stars.

De ce nu poate avea copii cu soția cu 30 de ani mai tânără

Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina din 2016. În cadrul unui interviu, artistul a fost întrebat dacă își dorește copii cu actuala parteneră. “Fetele mele n-ar mai vorbi cu mine!”, a răspuns, scurt, cântărețul.

“În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat… Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri.

Ea deja s-a recăsătorit – lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil…”, a spus Gabriel Cotabiță, viva.ro.