Gabriel Cotabiţă, primul mesaj după miraculoasa recuperare: Mă bucur că am ocazia să vorbesc cu voi

Gabriel Cotabiță vorbește, în public, despre experiența lui. În mesajul pe care îl transmite artistul se poate observa că gândurile pe care le are acum se îndreaptă, pline de mulțumire, către cei care i-au fost alături.

21 sept. 2015, 15:36
Gabriel Cotabiţă, primul mesaj după miraculoasa recuperare: Mă bucur că am ocazia să vorbesc cu voi

În prima jumătate a lunii mai, o veste-șoc a zguduit showbiz-ul: Gabriel Cotabiță a făcut un accident vascular pe când era la sala de sport a unui hotel din București.

Ambulanța, ajunsă de urgență la fața locului, l-a resuscitat timp de mai bine de un sfert de oră, iar odată ajuns la Urgențe, la Spitalul Floreasca, starea artistului părea fără speranță, pronosticurile medicale fiind extrem de pesimiste.

Citeşte şi Gabi Cotabiţă, surprins pe platoul de la filmări. Celebrul cântăreţ îşi pregăteşte revenirea, în secret FOTO

Cu toate acestea, atunci când nimeni nu mai credea, Gabi Cotabiță a demonstrat că este un luptător, iar minunea s-a produs, artistul trezindu-se din coma în care era. Iar de atunci, lucrurile au evoluat rapid, recuperarea medicală, în primă fază făcută la Spitalul Floreasca, iar mai apoi la Spitalul Elias având rezultate care mai de care mai bune.

„Dragii mei, mă bucur că am ocazia să vorbesc cu voi. Vreau să vă mulţumesc pentru toate gândurile bune şi pentru toate urările pe care mi le-aţi acordat în această perioadă. Şi fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea. Aşa că până atunci, cu mare drag, vă urez să aveţi o zi liniştită!”, a spus Cotabiţă, potrivit emisiunii „Acces direct”.