GABRIEL COTABIŢĂ râdea de MOARTE cu doar două ore înainte de a intra în comă

Publicat: Miercuri, 13 Mai 2015 18:31 // Actualizat: Miercuri, 13 Mai 2015 18:31 // Sursa: romaniatv.net

Gabriel Cotabiţă se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de la Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. În timp ce familia şi apropiaţii speră ca el să-şi revină după şase zile de comă, specialiştii susţin că şansele de recuperare sunt tot mai mici, mai ales că ultimul RMN a arătat leziuni cerebrale semnificative.

Gabriel Cotabiţă a acordat un interviu jurnalistului Radu Buzăianu chiar înainte de a merge la sala de fitness în care a căzut inconştient la pământ, ca urmare a unei tulburări de ritm cardiac, şi în care avea să intre în stop cardio-respirator. Ca un făcut, a vorbit şi despre bătrâneţe şi moarte, fără să se gândească vreo clipă că "Doamna cu coasa" pândea la cotitură.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, detalii uluitoare de ultima oră. Secretul ascuns de medici până acum la cererea familiei

În discuţia cu jurnalistul Radu Buzăianu, publicată de acesta, parţial, pe site-ul personal, Gabriel Cotabiţă îşi imagina bătrâneţea şi spunea că singura lui teamă era legată de singurătate. Mai mult, el a găsit şi puterea de a glumi pe seama finalului vieţii, ilustrând cu un banc cum vede el patul de moarte.

"Am avut teama asta a singurătăţii (...) acum vreo 20 de ani, când am terminat albumul ”Prizonier”. Am avut acolo un text senzaţional la un cântec fantastic, care se numeşte «Un simplu trecător». Era o poveste fantastică, pe care am văzut-o cu ochii mei. Era vorba despre singurătate. Mă uitam pe o fereastră şi vedeam pe o bancă un bătrân, stând lângă porumbei. Un bătrân pe care părea că viaţa l-a tot lovit. Ca pe cel pe care l-am văzut trecând mai devreme. Arunca firimituri la porumbei. La un moment dat a venit către el o bătrânică, l-a luat de braţ şi au plecat împreună. Sigur, e frumos. Dar avem un banc celebru, cu omul pe patul de moarte, stând înconjurat de soţie şi toată familia şi puţin încurcat că, deşi are cine să-i aducă un pahar cu apă, totuşi nu-i este sete. Eu am rezolvat problema singurătăţii. O iau în calcul ca pe un mod de a trăi", spunea Gabriel Cotabiţă.

Citeşte şi Prietenii lui Gabriel Cotabiţă, doborâţi de durere. Mesajele au inundat paginile de Facebook

După numai două ore el avea să ajungă pe ceea ce i-ar putea fi patul de moarte, dacă medicii vor decide că nu mai are activitate cerebrală, iar familia va lua decizia de a-l deconecta de la aparatele care îl ţin acum în viaţă.

Gabriel Cotabiţă este internat, de vineri, 8 mai, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El se află în comă, după ce a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de echipa de paramedici în sala de fitness a unui hotel din centrul Capitalei.

Gabriel Cotabiţă, supus unui nou RMN. Care sunt noutăţile despre STAREA sa de SĂNĂTATE

De atunci, singura informaţie oficială pe care familia şi medicii au agreat să o furnizeze despre starea artistului este că el se afla internat in Sectia de Terapie Intensiva fiind in status post stop cardio-respirator resuscitat si necesitand masuri specifice de terapie intensiva, inclusiv ventilatie mecanica. "Starea pacientului este grava, dar stabila", se arăta în comunicatul de luni al medicilor.

Aceştia au identificat drept cauză "cea mai probabilă" a stopului cardio-respirator o tulburare severa de ritm cardiac, însă au exclus infarctul miocardic acut, embolia pulmonara si accidentul vascular cerebral.

Dincolo de informaţiile seci furnizate de medicii care îl tratează, specialişti în neurologie se arată rezervaţi cu privire la şansele de recuperare ale lui Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă, şanse minime de supravieţuire. Renumitul neurochirug Ciurea: Nu cred într-o revenire

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mai 07:10
Răspunde | Votează email 0 email
coopel
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
13 mai 21:33
...viaţă şi moarte pe un pat de la Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
13 mai 18:50
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
13 mai 18:49
...cu jurnalistul Radu Buzăianu, publicată de acesta, parţial, pe… Sursa: RTV.net

...
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H