Gabriel Cotabiţă: "Să nu vă fie frică de moarte"

Publicat: Miercuri, 24 Februarie 2016 12:27 // Actualizat: Miercuri, 24 Februarie 2016 12:27 // Sursa: romaniatv.net

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o mare cumpănă după ce a suferit un stop cardio-respirator şi a stat 69 de zile în comă.

Chiar dacă a avut grave probleme de sănătate, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit miraculos şi nu îi este frică să vorbească despre moarte. Artistul a făcut o declaraţie care i-a surpins pe mulţi. Invitat la emisiunea "Te pui cu blondele?" de la Antena 1, Gabriel Cotabiță explică, miercuri seară (24 februarie) ce a înțeles din experiența prin care a trecut când a stat spitalizat mai mult timp.

"Este o experiență atât de importantă, încât n-aș putea să o rezum într-o singură frază. Pot să vă spun însă că în nici un caz nu trebuie să vă fie frică de moarte și că undeva, acolo, dacă ai făcut bine, vei fi primit bine", i-a răspuns Cotabiță blondei care l-a întreabat . În confruntarea cu blondele, se vor mai afla Delia Matache și Mihai Morar.

Gabriel Cotabiţă a stat trei săptămâni în comă şi 69 de zile înternat în spital. Revenirea artistului este considerată un adevărat miracol chiar şi de medici. Cu toate acestea, au rămas anumite urme pe care le pot observa doar prietenii apropiaţi ai cântăreţului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 feb 12:42
...mare cumpănă după ce a suferit un stop cardio-respirator şi a stat 69 de zile în comă. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: rtv.net ...
24 feb 12:40
... Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o mare cumpănă după ce a suferit un stop cardio-respirator...
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H