Gabriel Cotabiţă şi iubita sa, momente tandre în public VIDEO

Gabriel Cotabiţă şi iubita sa au fost surprinşi de paparazzii în timp ce se pregăteau să meargă la film. Artistul şi-a îmbrăţişat iubita şi a sărutat-o de mai multe ori pe frunte în văzul tuturor. Înconjurat de prieteni, cântăreţul a râs şi a glumit, semn că recuperarea după accidentul cerebral decurge foarte bine.

10 dec. 2015, 08:46
Gabriel Cotabiţă şi iubita sa, momente tandre în public VIDEO

Îmbrăcat modern şi cu zâmbetul pe buze, Gabriel Cotabiţă arată mai bine pe zi ce trece. De curând artistul şi-a scos iubita la film, iar cei doi nu s-au sfiit să-şi arate sentimentele în public, potrivit wowbiz.ro.

Gabriel Cotabiţă şi Alina sunt împreună de mai bine de doi ani. Iubita sa i-a stat alături atât în perioada critică, după ce a făcut accident cerebral, cât şi după externare, când a decis să se mute împreună pentru a avea grijă de el.

Citeşte şi Specialiştii în arte divinatorii: „Lui Gabriel Cotabiţă i s-a resetat creierul…”

Într-un interviu acordat recent, Cotabiţă a povestit cât de mult l-a schimbat cumpăna prin care a trecut.

„Sunt cu totul şi cu totul alt om. Am cu totul şi cu totul altă perspectivă faţă de orice, sunt mult mai calm, mult mai cald, mult mai lipsit de aroganţă”, a spus gabriel Cotabiţă.

În plus, artistul este hotărât să-şi continue cariera în muzică, iar pentru noaptea de Revelion a ales să cânte în Piaţa Mare din Sibiu.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, DEZVĂLUIRI EMOŢIONANTE din lumea de dincolo