Gabriel Cotabiţă, vindecare din Univers. ENERGIA care îl ajută pe artist, folosită în spitalele din SUA

Gabriel Cotabiţă a uimit lumea medicală. În urmă cu o lună de zile, şansele lui de supravietuire erau de sub unu la sută, iar acum, speranţele de vindecare sunt de peste 95%. Îmbunătăţirea stării de sănătate a cântăreţului a fost pusă, de apropiaţii artistului, pe energia astrală primită prin tehnici Reiki. Metoda este recunoscută de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi este utilizată în multe spitale din America.

08 iun. 2015, 08:20

Gabriel Cotabiţă a uimit pe toată lumea cu recuperarea sa de necrezut, iar secretul s-ar părea că stă în tehnica „Reiki”, în care Cotabiţă este maestru. Cunoscutii lui sunt convinşi că artistul ar fi primit ajutor astral, iar practicanţii tehnicii Reiki se aşteaptă ca Gabriel Cotabiţă să se întoarcă îmbogăţit spiritual din experienţa dintre viaţă şi moarte prin care a trecut.

„Tehnica Reiki poate să fie atât de puternică pentru o persoană aflată în situaţia lui Gabriel Cotabiţă în momentul în care te ajută un coleg de-al tău maestru în timp ce tu te afli în comă, pe un pat de spital. Este foarte greu ca personajul aflat în comă să poată să se ajute de tehnica Reiki. Dar el, aflat pe un numit stadiu al evoluţiei lui spirituale şi fiind un om care a înţeles nişte lucruri despre viaţă, mie mi-a dat foarte clar sentimentul că avea o anumită forţă interioară”, a declarat, la România TV, Cristina Demetrescu, astrolog şi maestru Reiki.

Aceasta a explicat că Reiki este o tehnică pe care o asimilzei mai mult prin iniţiere decât prin învăţare şi că te ajută să captezi energie universală pe care apoi o amplifici şi o foloseşti pentru vindecare.

„Reiki îţi creează un upgrade spiritual, iar în momentul în care ajungi să ai o experienţă între viaţă şi moarte, cum a avut Gabriel Cotabiţă, te întorci de acolo cu anumite câştiguri. Este foarte posibil ca Gabriel Cotabiţă să fi intrat într-un fel de revizie astrală şi să vină mult mai înţelept de acolo”, a explicat Cristina Demetrescu.

Metodă complementară recunoscută oficial de OMS, Reiki este o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea energiei universale (denumită şi qi, ki sau prana), care poate fi transmisă spre sine sau spre o altă persoană în scopuri benefice.

În lume, Reiki şi-a demonstrat utilitatea în sistemul hospice, spitale, la îngrijirea bolnavilor la domiciliu, în sala de operaţii, în centre unde se efectuează transplanturi, în pediatrie, în ginecologie prin facilitarea relaxării, reducerea anxietăţii şi a durerii, putând fi folosită şi în completarea terapiilor bolnavilor de cancer.

Practicanţii Reiki susţin că atunci când sunt folosite tehnici holistice (minte-corp-spirit), acestea aduc beneficii la nivelul tuturor celor trei niveluri.

Potrivit ziarulring.ro, metoda e folosită de peste 90 de ani şi are o popularitate în creştere. În 2006, 1,2 milioane de adulţi şi 161.000 de copii din SUA au beneficiat de una sau mai multe sesiuni de Reiki.

Gabriel Cotabita, practicant Reiki de mai bine de zece ani

Gabriel Cotabita este practicant Reiki de mai bine de zece ani, tehnica prin care japonezii spun ca fiecare adept primeste la initiere un numar de ingeri care il ajuta la vindecarea fizica si spirituala.

Citeşte şi GABRIEL COTABIŢĂ s-a trezit din comă, dar PERICOLUL încă nu a trecut. Veşti ÎNGRIJORĂTOARE de la medici

Chiar artistul recunostea in presa cu mai multi ani in urma ca s-a vindecat sufleteste si chiar fizic prin tehnica Reiki si spunea ca nivelul la care se afla atunci ii permitea chiar sa faca si altora terapie.

Intre timp, Cotabita ajunsese la nivelul de maestru, fapt ce i-ar fi adus, conform adeptilor acestei tehnici, o mare forta interioara si un numar mai mare de ingeri care sa-l ajute in demersurile sale de vindecare.

Citeşte şi Horia Moculescu: „Cineva l-a întors pe Cotabiţă din drum”

Tehnica Reiki este utilizata de multe dintre vedetele din Romania. Teoretic, ea consta in vindecare prin folosirea energiei universale si confera atat celui care primeste, cat si terapeutului o mai buna circulatie in organism a energiei care sustine viata si deblocheaza centrii energetici. Sistemul a fost descoperit la sfarsitul secolului al XIX-lea de japonezul Mikao Usui.

Un medic neurolog rupe tăcere: Are momente în care nu recunoaşte pe nimeni

Minunea pe care o aștepta o țară întreagă s-ar fi produs, într-un final. Mai exact, la mai bine de trei săptămâni de când zace, inert, pe patul de spital, Gabriel Cotabiță s-ar fi ridicat pe marginea patului.

Constantin Popa, medic neurolog, a declarat că Gabi Cotabiţă nu este încă foarte lucid de ceea ce se întâmplă în jurul lui.

„Starea pentru că răspunde cu da sau nu înseamnă că el este încă prezent, că înţelege ce i se spune. Spun aceleaşi lucruri pe care le-am spus şi până acum. Evident că vin oameni şi vorbesc mereu despre cazul lui Gabriel Cotabiţă. Are momente confuze, are momente în care nu recunoaşte pe nimeni, e un miracol că a ieşit din comă după patru săptămâni. Gabi dacă îşi revine 80, 60, 30 %, eu îl voi respecta în continuare ca om”, a spus George Ciubotaru, potrivit fanatik.ro.

Citeşte şi: GABRIEL COTABIŢĂ s-a trezit din comă, dar PERICOLUL încă nu a trecut. Veşti ÎNGRIJORĂTOARE de la medici

Medicii de la Spitalul Floreasca au prezentat joi noi date despre starea de sănătate a cântreţului, veştile fiind extraordinare, în contextul în care tot mai mulţi păreau să-şi piardă speranţa în privinţa unei reveniri a artistului. „Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte. Este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie. O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului”, se precizează într-un comunicat al Spitalului Floreasca.

Ulterior, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă a postat pe Facebook un mesaj emoţionant. „Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic și ambițios este și reușește să uimească atât echipa medicală, cât și pe noi cu progresele pe care le face. Am depășit o etapă în acest drum”, a scris Aela Cotabiţă pe reţeaua de socializare.

„Ne concentrăm acum pe partea de recuperare specifică în astfel de cazuri și suntem încrezătoare atât în voința și forța tatei cât și în expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc însă de durată, în care sunt cu atât mai importante liniștea, discreția și gândurile bune acordate în primul rând tatei. Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba de recunoștința pe care o simțim față de toti cei care ne susțin. Vă mulțumim”, a continuat fiica lui Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabita se afla in stare de coma de mai bine de o luna, atunci cand a suferit un stop cardio respirator într-o sală de fitness. Dupa toate tratamentele şi intervenţiile la care a fost supus, artistul a ajuns sa fie de nerecunoscut.

Transformare şocantă a lui Gabriel Cotabiţă. De NERECUNOSCUT, după o lună de comă


loading...