Gabriel Cotabiţă, ZECE ore în operaţie

Gabriel Cotabiță a trecut zilele trecute printr-o nouă încercare. Artistul a avut nevoie de implanturi dentare, iar acest lucru s-a realizat printr-o operaţie complexă. El a fost sedat, ca să nu simtă durerile şi monitorizat cardiac pe toată durata intervenției.

08 iul. 2017, 07:22
Gabriel Cotabiţă, ZECE ore în operaţie

În urmă cu doi ani, Gabriel Cotabiţă se lupta pentru viaţa lui după ce a suferit un infarct în sala de sport şi a stat aproape o lună în comă. De atunci şi până acum artistul a făcut o serie de schimbări. S-a căsătorit, iar recent a avut curajul să intre din nou în sala de operaţii, deşi are montat un defibrilator cardiac. Solistul a suferit o intervenţie de inserare a unor implanturi dentare, procedură care s-a desfăşurat sub anestezie şi a durat 10 ore.

Gabriel Cotabiţă, complet schimbat la doi ani de la infarct. Artistul s-a îngrăşat 20 de kilograme FOTO

„E un act de curaj şi de ambiţie profesională pentru mine să-l ajut pe Gabi, mai ales că el are o condiţie de stare generală destul de specială pentru că aproape toată lumea ştie prin ce a trecut. În general, el ar fi avut nevoie de o grefă foarte mare, de un lifting de sinus ceea ce ar fi implicat o aşteptare de 8 luni. După care încă o operaţie de inserarea implanturilor. M-am gândit că în condiţia lui ar trebui să aleg o varinată de tratament care să-i redea şi dinţii mai repede fără timpi atât de lungi de aşteptare şi fără reintervenţi pe care el le suportă greu”, a declarat medicul stomatolog care s-a ocupat de zâmbetul lui la Antena Stars.

Cele şase implanturi dentare pe care Gabriel Cotabiţă şi le-a pus recent l-au făcut să stea destul de mult pe scaunul stomatologului. Totul a durat peste 10 ore. „În acest moment se întâmplă un eveniment cu totul şi cu totul special. Se face o experienţă pe mine. Este foarte frumos să găseşti pe cineva pe mâna căruia să te laşi liniştit că nu ți se va întâmpla nimic rău”, a declarat Gabriel Cotabiţă înainte de intervenţie.

Operaţia a început la ora 16.00 şi s-a terminat la o oră şi jumătate după miezul nopţii. Cântăreţul va purta o lucrare provizorie pentru următoarele 6-8 luni.