Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu COVID. Mesajul artistului după ce a fost externat din spital

Cântărețul Gabriel Dorobanțu, în vârstă de 67 de ani, a mărturisit că fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost internat în spitalul Băicoi timp de 12 zile.

14 dec. 2020, 08:42
Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu COVID. Mesajul artistului după ce a fost externat din spital

Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu coronavirus și a stat 12 zile internat în spitalul Băicoi din Prahova. Artistul a postat un mesaj alături de o fotografie cu mai multe cadre medicale în care le mulțumește acestora pentru modul în care l-au îngrijit și l-au pus pe picioare în 12 zile.

Citește și: Singurul medic care se ocupa de Casa Theodora din Cluj, în stare gravă. 90 de bătrâni au rămas fără ajutor

Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa cadrelor medicale care l-au ajutat să revină acasă în doar 12 zile. În prezent starea acestuia de sănătate este una bună.

„Pe acesti oameni si incă altii ,care m-au salvat,nu-i cunosc. Le stiu numele: Mia,Luminița,Alexandra,Bogdan,Alex,Rebeca,Lidia, DANA. La sunt recunoscator ,le multumesc iar ei stiu ca viata mea a depins de ei. Medicatia, omenia si interesul cadrelor medicale de-asi face datoria, mi-au dat posibilitatea sa ma recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă imbrătișez , ingeri păzitori! Toată apreciera dlui Zanfir,managerul SPITALULUI COVID BĂICOI”, scrie cântăreţul pe Facebook.

Gabriel Dorobanțu, în vârstă de 67 de ani, este un cântăreț român de muzică ușoară. Acesta este cunoscut publicului pentru șlagărul ”Hai, vino iar în gara noastră mică”. Artistul și-a vândut apartamentul de la București și s-a mutat pe Valea Prahovei. Vedeta trăiește de aproximativ 18 ani la munte, acolo unde se bucură de aer proaspăt în fiecare zi.

„Faptul că am plecat de vreo 18 ani din București înseamnă mare lucru. Eu nu m-am retras din activitate așa cum credeți voi și cum spuneți voi mereu, eu am plecat din București pentru că am vrut să respir aer curat și atâta tot”, spunea solistul acum ceva timp, potrivit spynews.ro.

Citește și: Marina Voica, singură în izolare, la 83 de ani: „Nimeni nu s-a interesat de mine, doar Gabriel Dorobanţu s-a oferit să mă ajute”