Gabriel Dumitraşcu, noul administrator special al Hidroelectrica

Gabriel Dumitraşcu, directorul Direcţiei de Privatizări din cadrul Departamentului pentru Energie, a fost desemnat noul administrator special al Hidroelectrica, în şedinţa de vineri a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA), a declarat vineri pentru AGERPRES, Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

28 feb. 2014, 16:10
Gabriel Dumitraşcu, noul administrator special al Hidroelectrica

„Am convocat pentru desemnarea administratorului special Adunarea Generală a Acţionarilor, care l-a ales în unanimitate pe domnul Gabriel Dumitraşcu, director în Departamentul pentru Energie. Acesta va avea atribuţii limitate şi va reprezenta interesele acţionarilor în procesul de insolvenţă”, a spus Remus Borza. El a adăugat că aceasta a fost singura decizie a Adunării Generale a Acţionarilor de vineri.

„Nu a fost luată o altă decizie, dar vom analiza activitatea directorilor din companie şi vom lua o decizie săptămâna viitoare dacă vom opera modificări în ceea ce priveşte conducerea companiei”, a mai spus Borza.

Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi reintrarea în insolvenţă a Hidroelectrica, după ce a admis mai multe contestaţii cu privire la modul în care compania a ieşit din insolvenţă, în luna iunie 2013.

Citeşte şi Angajaţii de la Hidroserv Porţile de Fier au protestat în faţa sediului sucursalei