Gabriel Liiceanu a demisionat de la Grupul pentru Dialog Social

Gabriel Liiceanu a demisionat din Grupul pentru Dialog Social printr-o scrisoare adresatămembrilor. Din scrisoarea publicată de G4Media.ro, reiese că Liiceanu are relaţii tensionate cu noul președinte GDS, Andrei Cornea, dar este şi nemulțumit de modul de funcționare a GDS.

02 oct. 2019, 14:29

Gabriel Liiceanu a transmis o scrisoare membrilor GDS, în care expune pe 11 pagini motivele demisiei din Grup.

Liiceanu lansează îl atacă pe senatorului USR Vlad Alexandrescu, pe care îl faceresponsabil de ”destrămarea Grupului” și îl numește ”un Dinu Păturică al vremilor noastre” sau ”Neo-Păturică”.

”Așa se face că, încet-încet, am reușit să coborâm politețea la nivel de imoralitate. Căci din politețe și colegialitate am închis ochii când unii dintre noi își aduceau în Grup iubite, neveste, fii, nepoți, prieteni irelevanți sau persoane de care depindea un contract prelungit dincolo de vârsta pensionării.

Vlad Alexandrescu a respins criticile lui Liiceanu.

”Dl. Liiceanu a ales să-și dea demisia în urma acestui eșec, pe care îl consideră unul personal. Scrisoarea pe care o publică astăzi este o încercare disperată de a găsi țapi ispășitori pentru faptul că majoritatea membrilor GDS nu au fost de acord cu direcția pe care încerca să imprime GDS”, a dat replica senatorul USR.