Gabriel Liiceanu, „declaraţie de dragoste” către fostul ministru al Sănătăţii: M-am îndrăgostit de Vlad Voiculescu. E angelic şi l-am băgat în edificiul meu!

O declaraţie a lui Gabriel Liiceanu a reapărut din nou în atenţia opiniei publice. Interviul, care datează din martie 2019, prezintă părerea scriitorului despre Voiculescu.

16 apr. 2021, 19:00
Gabriel Liiceanu, „declaraţie de dragoste” către fostul ministru al Sănătăţii: M-am îndrăgostit de Vlad Voiculescu. E angelic şi l-am băgat în edificiul meu!

Gabriel Liiceanu, „declaraţie de dragoste” către fostul ministru al Sănătăţii. Scriitorul spunea pe atunci că s-a „îndrăgostit” de Voiculescu de pe vremea când era ministru în guvernul tehnocrat şi că acesta are „ceva angelic”.

Gabriel Liiceanu, „declaraţie de dragoste” către fostul ministru al Sănătăţii: M-am îndrăgostit de Vlad Voiculescu

”M-am îndrăgostit, la un moment dat, de cel care a fost ministrul Sănătăţii în guvernul tehnocrat. Mi se părea că e angelic şi l-am băgat în edificiul meu afectiv. Indiferent că el ştie sau nu. E un om minunat!”, a zis Gabriel Liiceanu într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

De altfel, și în 2016, filozoful spusese că Vlad Voiculescu are ceva angelic în el.

“Aveţi unul dintre miniştrii care are ceva angelic în prezenţă şi care a acceptat să stea acolo şi să fie crucificat”, a spus Gabriel Liiceanu la GDS, în 2016, despre Vlad Voiculescu și criticile aduse acestuia la Antena 3. Acest elogiu era o replică adresată lui Dacian Cioloș.

La două zile după ce a fost demis, Vlad Voiculescu a avut o primă reacţie după ce a fost revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii. Acesta a ţinut să le mulţumească tuturor celor cu care a lucrat, în special Andreei Moldovan.

”Mai întâi de toate aș vrea să le mulțumesc celor care duc greul zilele acestea și mă refer la medici, ambulanțieri, asistente etc. Aș vrea să mulțumesc echipei de la Ministerul Sănătății, echipă care a rămas parțial în Minister. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris zilele acestea și echipei USR-PLUS. Aș vrea să îi mulțumesc în mod deosebit doamnei Andreea Moldovan, un om și un profesionist impecabil.

Mandatul meu s-a încheiat acum două zile si a pus punct unui sir de 113 zile. 113 zile de mandat si 113 zile de ciocniri între mentalități. Nu cred ca e nimic nou. Asta e motivul pentru care multi am intrat în politică. Pentru schimbari de mentalitati. La asta se reduce totul mai devreme sau mai târziu.”, a declarat el.

Citeşte şi: Florin Cîţu, după acuzaţiile de măsluire a numărului de morţi aduse de Voiculescu: „Îi cer domnului Barna să prezinte un raport, dacă ştia de aceste nereguli şi ce măsuri a dispus. Şi nu glumesc”
 


loading...