Gabriel Oprea acuză: Mi se pune PIEDICĂ pentru că am ajuns pe locul 3 la încredere

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, marţi, că nu are nicio problemă legată de teza sa de doctorat şi crede ca prin acuzaţiile de plagiat ce i-au fost aduse se incearca sa se puna "piedica" atat lui, care a ajuns pe "locul trei la incredere", cat si UNPR, care a ajuns al treilea partid pe scena politică. 

15 sept. 2015, 12:31
Gabriel Oprea acuză: Mi se pune PIEDICĂ pentru că am ajuns pe locul 3 la încredere

Gabriel Oprea a vorbit, marţi, despre acuzatiile de plagiat din proprie initiativa. Într-o discutie cu jurnaliştii pe holurile Palatului Parlamentului, Oprea le-a spus acestora ca si-ar fi dorit sa fie intrebat despre acuzatiile de plagiat.

„Aş fi vrut să mă întrebati altceva. As fi vrut să mă întrebaţi de plagiatul meu. Sunt de acord ca toţi oamenii politici să li se verifice teza de doctorat.  A mea tocmai a fost verificată”, a spus Oprea. 

Acesta a adăugat ca si-a dat doctoratul in perioada in care nu era „nici om politic, nici demnitar”: „Teza mea a fost verificata şi unde-i lege nu-i tocmeala. În comisia care m-a verificat au fost chemati si experti in drept penal şi a fost o singura concluzie, in unanimitate: ca nu am plagiat. Este o comisie pe care o prevede lege, vorbesc pe lege, nu-mi dau cu parerea”.

Oprea a explicat şi de ce crede el că este atacat pe tema plagiatului: „Si Gabi Oprea si UNPR mai trebuie sa i se puna si putina piedica, ca prea au luat-o razna. Eu am ajuns pe locul trei la incredere, UNPR  al treilea partid din România. Înţeleg că toţi trebuie luati de guler cu câte ceva.  S-a găsit problema plagiatului care la mine este o temă falsă.”

CITEŞTE ŞI REACŢIA lui Klaus Iohannis la acuzaţiile de PLAGIAT în cazul lui Gabriel Oprea VIDEO